Nasveti

UPORABNE INFORMACIJE ZA VAŠE VOZILO SEAT

Tu najdete uporabne informacije in nasvete za svoje vozilo SEAT. Iščete ustrezne dimenzije pnevmatik za svoj model? Preprosto! Tu imate na voljo te in številne druge informacije. Če stvari, ki jo iščete, pri nas ne najdete, so vam vedno z nasveti na voljo naši trgovci in servisi.

Naknadna obdelava izpušnih plinov

Redukcijsko sredstvo AdBlue®

AdBlue® je ime znamke za vodno tekočino in sintetično izdelano 32,5-odstotno raztopino čiste sečnine v demineralizirani vodi, ki se uporablja za naknadno obdelavo izpušnih plinov v SCR-katalizatorju. Pri tem se s selektivno katalitično redukcijo (angl. selective catalytic reduction, SCR) izpusti dušikovih oksidov zmanjšajo za približno 90 % (v stacionarnem delovanju).

Brez stresa do cilja potovanja

Avto je za Slovence še vedno najbolj priljubljeno prevozno sredstvo za dopust. Kdo bi se čudil! Preprosto natovorimo otroke in prtljago - in že se odpravimo na Hrvaško, v Italijo ali na preostale priljubljene počitniške cilje. Če potujete z avtom, priporočamo kratko preverjanje, da boste na cilj potovanja prispeli brez stresa. Navsezadnje je dopust čas za sproščanje.

OBRAZCI ZA REŠEVALCE

Hitra pomoč, ko šteje vsaka minuta.

Vozila SEAT so v mednarodnih testih dokazala, da spadajo med najvarnejša. Kljub temu nesreč in s tem povezanih poškodb ne moremo popolnoma izključiti. Ti obrazci, ki se nanašajo na model, naj bi reševalcem pomagali pri opravljanju njihovih nalog s kratkimi pomembnimi informacijami.

Varčna uporaba surovin

Razgradnja vozil

Surovine in energija so na zemlji na voljo le v omejenih količinah. Njihova varčna uporaba zato predstavlja deklariran cilj znamke SEAT. Obširni okoljski management tvori tri stebre: z začetkom v produkciji SEAT, z optimizacijo na slovenskih servisih SEAT ter s pravilno razgradnjo starih vozil in delov.

Kolesa in pnevmatike

Informacije o pnevmatikah/kolesih

Tu ste na pravem naslovu, če želite izvedeti, katere kombinacije pnevmatik in koles so primerne za vaš SEAT.

Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu