Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.

Toledo s paketom CONNECT

SEAT TOLEDO PAKET CONNECT

Preprosto ostati na vezi

SEAT Toledo s paketom CONNECT zmore prav vse. Zaradi elegantnega dizajna, sodobne tehnologije in veliko prostora je popoln sopotnik. Ne glede na to, kam potujete, namreč vedno poskrbi, da ostanete povezani z najdražjimi.

TEHNOLOGIJA FULL LINK

Popolnoma povezani pri vsaki vožnji

S povezljivo tehnologijo Full Link lahko pametni telefon upravljate prek sistema Media System Plus. Združljiva je z Apple CarPlay®, Android Auto™ in MirrorLink™. Zahvaljujoč aplikaciji SEAT DriveApp vam glasovna reprodukcija sporočila prebira kar med vožnjo.

Dizajn in tehnologija:

Pametni videz

Toledo s paketom CONNECT združuje lep dizajn s pametno tehniko. S paketom CONNECT imate vse, kar vas in vaš pametni telefon povezuje v vozilu.

SEAT CONNECT APP

Vedno aktualno obveščeni

Krmiljenje z gestami

Uporabite in ustvarite geste ter z njimi krmilite določene akcije na svojem pametnem telefonu. S premikanjem rok se lahko denimo premaknete neposredno do domačega zaslona, pokličete stik ali pošljete predhodno napisana sporočila. Izberete lahko tudi vozni profil ali glasbo - in še veliko več. Z do desetimi različnimi gestami lahko preprosto, udobno in varno uporabljate aplikacijo SEAT ConnectApp.

Prepoznavanje govora

Full Link vam ne prebere samo statusnih obvestil in sporočil prijateljev. S tehnologijo lahko tudi odgovarjate in pošiljate sporočila - ali objavite komentar na družbenih omrežjih. Vse to, ne da bi roke odmaknili z volana.

Pametni nasveti

Ali sprejemate predloge? Po želji SEAT ConnectApp shrani vaše predhodne akcije. Tako vam lahko svetuje, kako boste z upravljalnim menijem hitreje in udobneje prišli do cilja.

Vozni profil

Vse ob pravem času: konfigurirajte in obdelajte individualne vozne profile, da bi ustvarili popolnoma individualno doživetje vožnje. Predhodno nastavite, katere poti imate rajši, ali pa sestavite seznam predvajanja, ki je prilagojen vašemu vsakdanjiku. Z voznim profilom lahko med drugim prikličete sporočila, aktualne prometne novice in elektronsko pošto - in to takrat, ko vam ustreza.

Prenosna oprema

SEAT ConnectApp je združljiv tudi z vmesniki SAMSUNG Smartwatch Gear 2, Gear Neo ali Gear S. Izkoristite najsodobnejšo tehnologijo - in popolnoma ekskluzivno doživite povezljivost.

Zunaj vozila

S posebnimi modeli CONNECT ste vedno povezani - celo takrat, ko ne sedite v svojem vozilu. Kajti zahvaljujoč aplikacijama SEAT DriveApp in SEAT ConnectApp lahko kadarkoli dostopate do osebnega področja, funkcije branja in statusa vozila. Ali pa uporabite priročno funkcijo Kje je moje vozilo?, če bi kdaj pozabili, kje ste parkirali.

POWERED BY SAMSUNG

Tehnologija krat dva

Veliki cilji se dosegajo skupaj. Sodelovanje znamk SEAT in Samsung je dokaz. Skupaj smo namreč razvili aplikacijo SEAT ConnectApp, ki vam z najsodobnejšo tehnologijo lahko omogoči, da boste povezljivost doživeli med prvimi.

DIZAJN

CONNECT v podrobnosti

ARMATURNA PLOŠČA

Ergonomsko oblikovana armaturna plošča z obrobami v dizajnu CONNECT modra.

ZUNANJI OGLEDALI

Serijsko v dizajnu CONNECT siva in opcijsko v hladnem dizajnu CONNECT modra

OBLOGA KLJUČA

Obloga ključa CONNECT

VSTOPNE LETVE SPREDAJ

Za vstopanje s slogom: vstopne letve CONNECT spredaj

NOTRANJI DIZAJN

Nov ergonomski notranji dizajn s športnimi podrobnostmi CONNECT

ALUMINIJASTA PLATIŠČA CONNECT

Serijska oprema: aluminijasta platišča v dizajnu CONNECT siva, opcijsko na voljo v dizajnu CONNECT modra

TEHNOLOGIJA FULL LINK IN SEAT CONNECTAPP

S povezljivo tehnologijo Full Link lahko pametni telefon upravljate prek sistema Media System Plus.
Druge značilnosti

Odvisna je od notranjih vrednot

1
2
3
4
1
Prostornost

Eden za vse. Ne glede na to, kam ste namenjeni - SEAT Toledo CONNECT nudi dovolj prostora, udobja in prilagodljivosti za vso družino. Veselite se vožnje z ogromno prostora.

2
Udobje

S SEAT Toledom CONNECT ste vedno sproščeno na poti. Zelo kakovostno oblazinjenje in ergonomska notranjost zagotavljata prijetno vožnjo - da se vsi res dobro počutijo.

3
Osvetlitev prostora za noge

Naj vam bo udobno. Glede na vzdušje lahko pri vsaki vožnji izberete ustrezno osvetlitev prostora za noge. S tem ne poudarite samo elegantne sredinske konzole, temveč tudi ponoči ustvarite poseben ambient.

4
Sistem zaklepanja in zagona brez ključa KESSY

Takoj lahko odprete vrata, tudi če ključa ne vzamete iz žepa. Čim se SEAT Toledu CONNECT približate na pribl. 1,5 metra, se odklene samodejno.

1
2
3
4
1
ZUNANJI OGLEDALI

Z zunanjimi ogledali v CONNECT sivi boste zunanjost slogovno poudarili. Skupaj z aluminijastimi platišči v prav tako CONNECT sivi se ustvari vznemirljiv kontrast glede na lak vozila.

2
CLIMATRONIC

Ne glede na to, kaj pravi aplikacija za vremenske razmere: avtomatska klimatska naprava z elektronskim uravnavanjem temperature v SEAT Toledu CONNECT zagotavlja prilagojeno prijetno temperaturo ob vsakem vremenu.

3
VSTOPNE LETVE

Vstopne letve v videzu kroma z elegantnim napisom CONNECT pri vstopanju obljubljajo najboljšo povezavo dizajna in tehnike.

4
16-PALČNA ALUMINIJASTA PLATIŠČA

16-palčna aluminijasta platišča v CONNECT sivi poudarjajo dinamiko SEAT Toleda CONNECT. Brezhibno dopolnjujejo elegantni dizajn, vsaka vožnja pa ni le lepša, temveč tudi varnejša.

VARNOST

Vedno varno na poti

Sistem za zaznavanje utrujenosti voznika

Sistem za zaznavanje utrujenosti voznika po premikih volana prepozna, ali je voznik utrujen. Če prepozna zaspanega voznika, sistem sproži alarm in priporoči odmor.

Ultrazvočni parkirni sistem

S SEAT Toledom CONNECT postane parkiranje otročje lahko. Senzorji na sprednjem delu zagotavljajo, da nobenemu objektu ne pridete preblizu - ne glede na to, kako ozko je parkirno mesto.

Kamera za vzvratno vožnjo

Z opcijsko kamero za vzvratno vožnjo prejmete optično podporo pri parkiranju in zapuščanju parkirnega mesta. V vrata prtljažnika integrirana kamera prenaša slike na barvni zaslon vozila SEAT Toledo s paketom CONNECT, da lahko ostanete suvereni tudi v najmanjšem parkirnem mestu.

Doživite novi Toledo CONNECT