Leon

Preizkusno trčenje Euro NCAP

S

tehnologijo Full Link
Pregled

Doživljanje napredka

SEAT Leon s 5 vrati predstavlja mobilnost na najvišji ravni: družinsko vozilo s poševnim zadkom, ki na cesto prinaša slog in zabavo. Vgrajene ima številne tehnične inovacije, ki so zelo kakovostno obdelane, in je videti izvrstno. Zaradi dinamičnega podvozja tudi najkrajša vožnja postane vznemirljivo in varno doživetje.

TEHNOLOGIJA

Tehnika, ki nudi veselje

Tehnologija v vozilu ima številne naloge: zagotavlja varnost, udobje ter preprosto in prijetno vožnjo. Pri SEAT Leonu je vse to samoumevno, toda kljub temu nudi še nekaj drugega: neizmerno veselje. Naš slogan namreč ni zaman »Technology to enjoy«.

Tehnologija Full Link
LED-žarometi
Kamera za vzvratno vožnjo
Sistem Media System Plus
VARNOST

Z varnostjo več užitka pri vožnji

Varnost vaše družine je najpomembnejša. Na to smo mislili že pri razvoju SEAT Leona: z najsodobnejšimi varnostnimi tehnologijami ščiti vas in vaše najdražje v vseh okoliščinah in pri vsaki vožnji. Ker smo poskrbeli za vse to, ste v njem lahko sproščeni.

Sistem za zaznavanje utrujenosti voznika
Asistenca za dolge žaromete
Asistenca za ohranjanje smeri Lane Assist
Tempomat z avtomatskim uravnavanjem razdalje (ACC)
OKOLJE

Na dobri poti

Prijaznost okolju je danes v avtomobilski industriji samoumevna. SEAT je pri tem od začetka igral vodilno vlogo pri razvoju motorjev, ki znižujejo izpuste CO₂ in porabo goriva. Seveda s to potjo vztrajno nadaljujemo.

DOPOLNILNA OPREMA

Sem spada več

Na voljo imate veliko izbiro originalne dopolnilne opreme SEAT®, da lahko SEAT Leona s 5 vrati oblikujete čisto po svojih željah - da se vam bo še bolj prilegal!

SERVIS

V najboljših rokah

Želimo, da s svojim vozilom SEAT Leon neomejeno uživate. Sem spada tudi naš učinkovit servis najboljše kakovosti. In dober občutek, da ste vi in vaše vozilo v dobrih rokah.

Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Z nadaljnjim obiskom in uporabo spletne strani soglašate z našo politiko piškotkov.
V redu