Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Originalna dopolnilna oprema SEAT

Več imeti. Več delati. Več si upati.

V vašem svetu je vse mogoče. Originalna dopolnilna oprema v SEAT Aroni poskrbi, da ste pametno in varno na poti, z izbiro dekorativnih dizajnov in individualiziranih elementov. Čas, da vozilo opremite v slogu.

Prtljažna obloga

S seboj vzemite karkoli želite.

Z natančnimi merami se prtljažna obloga natančno prilega 400-litrskemu prtljažniku. Ne glede na to, kaj vzamete s seboj, lahko vozilo zaščitite in ohranjate čisto z nedrsljivim materialom, ki ustreza vašim potrebam.

Zunanja prilagoditev

Samo izbrano. Brez kompromisov.

Obrobe meglenk in stranskih letev so za SEAT Arono na voljo v bleščeče črni ali srebrni barvi. Za vrata prtljažnika so zdaj na voljo izvedbe v kromiranem matu ali bleščeče črni barvi. 

Dekorativna notranjost

Premagajte nepremagljive.

Dekorativna notranjost. Premagajte nepremagljive. Izberite spremembe. Športen ali eleganten volan? Prestavna ročica, pedali in opore za noge v srebrni barvi? Izstopajte iz množice kot vaša Arona.

Zavesice

Gremo! Zaščiteni.

Zaščitite svojo Arono z zavesicami, ki se natančno prilegajo kolesom. Imate dovolj zaščite in več ne potrebujete.

Želite izvedeti več o SEAT Aroni?