Spoznajte SEAT Leona | SEAT
Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.

SEAT Leon

PRIHRANEK

do 4.000 €

PROSTORNINA PRTLJAŽNIKA

380 litrov

ZDRUŽLJIVOST

Tehnologija Full Link
SEAT LEON

Uporabi ali pozabi

Razum, srce in pogum. Pri tridesetih imaš vse! SEAT Leon pa je tu, da ti pomagata zaživeti na polno. Urbani sopotnik s športnimi poudarki te zapelje z napredno tehnologijo, ki poenostavi tvoj vsakdan. Ko imaš polne roke velikih načrtov, uporabi Kessy, sistem za odklepanje in zagon brez ključa, napolni baterije z brezžičnim polnilnikom mobilnega telefona in ohrani brezskrbnost z varnostnim sistemom Line Assist, ki ohranja smer na voznem pasu. Zdaj s prihrankom vse do 4.000 €1 in kaskom za 1 € na mesec3. Uporabi ali pozabi.

SEAT LEON

Užijte trenutek

SEAT Leon obljublja sodoben, vpadljiv dizajn za vas in vaš vsakdanjik. Ker tudi tehnika in varnost spadata k našim prednostnim nalogam, lahko zahvaljujoč dodatnim funkcijam, kot sta zaščita pešcev in asistenca za ukrepanje v sili, brez stresa uživate v vsaki vožnji.

FR

Dinamika v vsaki podrobnosti

Nivo opreme FR predstavlja popolno izbiro za športnike med nami in že tako privlačnemu Leonu daje še dodatno dinamiko. Zaradi 17-palčnih aluminijastih platišč, ekskluzivne notranje opreme in večfunkcijskega volana takoj občutimo kakovost. S podrobnostmi, kot so aluminijaste vstopne letve ter agresivna odbijača spredaj in zadaj, boste zagotovo privabljali poglede.

Aluminijaste vstopne letve

Posebne podrobnosti

17-palčna aluminijasta platišča

Dinamični dizajn

Oblazinjenje

Obdelava visoke kakovosti

Logotip FR

Ekskluzivnost vse do najmanjših podrobnosti

Odbijač FR

Prenaša športni duh na cesto
AMBIENTNA OSVETLITEV

Razpoloženjska osvetlitev

SPREMEMBA BARVNE OSVETLITVE

Včasih ne obstaja nič boljšega kot to, da si vzamemo čas zase. Z ambientno osvetlitvijo lahko v SEAT Leonu ustvarite prav posebno vzdušje (glede na nivo opreme kot del dodatne ali serijske opreme).

INFOTAINMENT

Zabava

ODKRIVANJE TEHNOLOGIJ

8-palčni pametni zaslon na dotik sistema Infotainment s tehnologijo Full Link.

VARNOST

Varno na poti

ZAŠČITA PEŠCEV

Dodaten par oči ni nikoli odveč. Sistem za nadzor prometa Front Assist z zaščito pešcev, ki je na voljo kot dodatna oprema, v SEAT Leonu čuti, če kdo pred vašim vozilom prečka cestišče, in po zvočnem signalu začne samodejno zavirati.

SISTEM ZA POMOČ PRI ZASTOJIH TRAFFIC JAM ASSIST

V SEAT Leonu se lahko sprostite s funkcijo Stop & Go, ki vam pomaga, da brez težav premagujete zastoje.

SISTEM ZA POMOČ V SILI EMERGENCY ASSIST

Če se znajdete v nevarni situaciji, vas lahko zaradi opcijske asistence za ukrepanje v sili v SEAT Leonu skrbi ena stvar manj. Voznik je samodejno obveščen, če se dalj časa ne odzove, preden se vozilo popolnoma zaustavi.

TEMPOMAT Z AVTOMATSKIM URAVNAVANJEM RAZDALJE (ACC)

Vzemite nogo s plina in se sprostite. SEAT Leon bo pazil na vas, ko pospešujete in zavirate, ter pri tem vedno vzdrževal oddaljenost do spredaj vozečih vozil. Opcijski sistem ACC zagotavlja dodatno udobje.

SENZOR SVETLOBO

Senzor osvetljenosti zazna temo, npr. pri vožnji skozi predor in avtomatsko vključi zasenčene žaromete (del opcijskega Tehničnega paketa).

UDOBJE

Vaše osebno področje udobja

1
2
3
4
1
SENZOR ZA DEŽ

Aktivira se, ko dežuje, in samodejno uravnava intervalno delovanje brisalcev (del opcijskega Tehničnega paketa).

2
BREZŽIČNI POLNILNIK

Brez baterije? Z indukcijsko polnilno enoto to ni več nobena težava.

3
KESSY – SISTEM ZA ZAKLEPANJE IN ZAGON BREZ KLJUČA

Odklepanje brez iskanja ključa

4
ELEKTRIČNA ROČNA ZAVORA

Zagon in zaustavitev sta postala nekoliko lažja

1Bonus v obliki znižanja maloprodajne cene vozila velja v primeru hkratnega financiranja/najema vozila preko družbe Porsche Leasing SLO d.o.o. ali Porsche Kredit in Leasing SLO, d.o.o. in sklenitvijo permanentnega SEAT zavarovanja3 (permanentni kasko Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno obvezno zavarovanje Zavarovalnica Sava d.d.), pod pogoji akcije SEBONFAST18II.

3SEAT zavarovanje: permanentno obvezno zavarovanje Zavarovalnice Sava d.d. in permanentno kasko zavarovanje Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji (velja "Življenjsko zavarovanje vozila": 1/3 nižja premija za permanentno Porsche kasko zavarovanje v vseh letih zavarovanja ali Porsche Kasko za 1 EUR mesec v prvem letu velja po pogojih permanentnega Porsche Kasko zavarovanja, če bo zavarovanje v veljavi vsaj 2 leti. Velja za vozila financirana preko skupine Porsche Finance Group Slovenia, premija je navedena z 8,5 % DPZP, DDV ni obračunan v skladu s 1. točko 1. odstavka 44. člena ZDDV-1)

Slike so simbolične. Ponudba traja od 29. 4. 2019 do 30. 6. 2019 oz. do odprodaje zalog. Vozila so na voljo v omejenih količinah. Za modele SEAT LOCO velja 2 - letna garancija brez omejitve kilometrov. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila. Izdaja december 2018.