Spoznajte SEAT Ateco | SEAT
Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.

SEAT Ateca

Preizkusno trčenje Euro NCAP

PRIHRANEK

do 4.000 €

PROSTORNINA PRTLJAŽNIKA

485 l

PO ŽELJI S

4Drive

Pozor! Delo na ceni!

Napredna SEAT Ateca navduši tvoj vsakdan zdaj s prihrankom do 4.000 €1 in kaskom za le 1 € na mesec3. Preveri vozila na zalogi in izberi sopotnico, ki bo tvoje poti zapeljala z naprednimi rešitvami in drznim dizajnom.

DIZAJN

Suveren nastop

Nova SEAT Ateca se v vsakdanjiku samozavestno predstavlja z jasnim in dinamičnim slogom, ki ga črpa iz zelo vpadljivih linij. Notranjost je bila oblikovana tako, da dnevna rutina postane užitek, poln doživetij. Od ergonomsko oblikovane sredinske konzole do prostorne notranjosti - s tem SUV-jem bo vsakdanjik presegel vsa pričakovanja. Zdaj lahko naredite korak naprej z novo SEAT Ateco FR, ki nudi zmogljivost in kanček športnosti. Vsa vaša vsakdanja pričakovanja bo presegla z dinamičnim štirikolesnim pogonom.

TEHNOLOGIJA

Pametne ideje

Naredite najboljše iz dnevne rutine - z napredno tehnologijo, ki zagotavlja omrežno povezana in sproščena doživetja vožnje v mestu. Zahvaljujoč tehnologiji SEAT Full Link lahko pametni telefon povežete z vozilom ter tako tudi med vožnjo udobno in varno uporabljate vse aplikacije. Pri tem brezžični polnilni priključek poskrbi, da je pametni telefon tudi na poti vedno pripravljen na delovanje.

Tehnologija SEAT Full Link
Indukcijska polnilna enota
Štirikolesni pogon 4DRIVE
Kamera za pogled od zgoraj Top View in asistenca s krmilno avtomatiko
S senzorji krmiljena vrata prtljažnika
VARNOST

Varnost v cestnem prometu

Predvidevanje med vožnjo zlasti v mestu pripomore k večji varnosti v cestnem prometu. Pri tem vas od zdaj pri speljevanju in zaviranju v gostem prometu podpira sistem za pomoč pri zastojih Traffic Jam Assist*, zaradi funkcije zaznavanja mrtvega kota z opozorilom ob prečkanju zadaj (Blind Spot Detection + Rear Cross Traffic Alert) pa je vsaka vožnja še varnejša. * Samo z menjalnikom DSG.

Sistem za pomoč pri zastojih Traffic Jam Assist
Funkcija zaznavanja mrtvega kota
ACC in sistem za nadzor prometa Front Assist
LED-žarometi
MOČNA IN VARČNA

Učinkovitost z dobrim počutjem

Vaša vsakdanja pot na delo bo postala užitek. Kajti SEAT Ateca prepriča z neverjetno varčnostjo in izjemno močjo. Veselite se zelo zmogljivih motorjev z nizko porabo do 140 kW (190 KM) in prav tako dinamičnega kot natančnega užitka pri vožnji na vsakem terenu.

PODROBNOSTI

Čudovito v malem

Vsi zunanji in notranji detajli SEAT Atece so usklajeni tako, da vašemu vsakdanjiku podelijo posebno privlačnost. Zaradi inovativnih tehnologij in vpadljivega dizajna novega SUV-ja običajno postane izjemno.

LED-žarometi

Brezhibna kombinacija oblike in funkcije

Vodenje linij

Sodoben dizajn vse do asfalta

Dizajnerske linije

Dizajnerske linije

Električni poklopni zunanji ogledali

Samodejno se poklopita za preprečevanje poškodb na parkirišču

Naravnano na voznika

Ergonomsko oblikovana sredinska konzola
DOPOLNILNA OPREMA

Priročni vsakdanji pomočniki

Z veliko izbiro opreme lahko SEAT Ateco brezhibno prilagodite potrebam. Ne glede na to, ali gre za transportne rešitve ali preprosto za več udobja - za vaše želje ni omejitev.

1Bonus v obliki znižanja maloprodajne cene vozila velja v primeru hkratnega financiranja/najema vozila preko družbe Porsche Leasing SLO d.o.o. ali Porsche Kredit in Leasing SLO, d.o.o. in sklenitvijo permanentnega SEAT zavarovanja3 (permanentni kasko Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno obvezno zavarovanje Zavarovalnica Sava d.d.), pod pogoji akcije SEBONFAST18II.

3SEAT zavarovanje: permanentno obvezno zavarovanje Zavarovalnice Sava d.d. in permanentno kasko zavarovanje Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji (velja "Življenjsko zavarovanje vozila": 1/3 nižja premija za permanentno Porsche kasko zavarovanje v vseh letih zavarovanja ali Porsche Kasko za 1 EUR mesec v prvem letu velja po pogojih permanentnega Porsche Kasko zavarovanja, če bo zavarovanje v veljavi vsaj 2 leti. Velja za vozila financirana preko skupine Porsche Finance Group Slovenia, premija je navedena z 8,5 % DPZP, DDV ni obračunan v skladu s 1. točko 1. odstavka 44. člena ZDDV-1)

Slike so simbolične. Ponudba traja od 1. 12. 2018 do 30. 4. 2019 oz. do odprodaje zalog. Vozila so na voljo v omejenih količinah. Za modele SEAT LOCO velja 2 - letna garancija brez omejitve kilometrov. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila. Izdaja december 2018.