Originalna dopolnilna oprema SEAT

Za prav poseben občutek pri vožnji.

Prilagodite si svoje mestno vozilo z obsežno in edinstveno originalno dopolnilno opremo SEAT. Vaš servisni svetovalec SEAT bo z veseljem odgovoril na vsa vaša vprašanja.

Aluminijasta platišča

Od elegantnih do športnih.

Ne glede na to, ali imate raje športen ali eleganten videz - stilska aluminijasta platišča iz originalne dopolnilne opreme SEAT ponujajo pravo obliko za vsak okus.

Transport

Rešitve za vse vrste prtljage.

Ne glede na to, ali gre za dopust, prosti čas ali šport. S transportnimi rešitvami SEAT boste imeli vedno s seboj vse, kar potrebujete. Strešni letvi sta na primer osnova za druge transportne pripomočke, kot so praktični nosilci za kolesa. Vaš servisni svetovalec SEAT bo z veseljem odgovoril na vsa vaša vprašanja.

Infotainment

Vedno aktualna tehnika.

Najsodobnejša tehnika se pri znamki SEAT ne skriva le pod pokrovom motorja, temveč tudi v notranjosti. Priključki za pametne telefone in predvajalnike glasbe zagotavljajo največjo možno povezljivost. Z napravo za prostoročno telefoniranje se lahko osredotočite na promet in hkrati telefonirate. Razpoložljive navigacijske naprave vam ob tem vedno nakazujejo najhitrejšo pot do cilja.

Dekorativni elementi za notranjost

Živite raznoliko.

Od volana, predpražnikov in vstopnih letev do prestavnega gumba - vsaka podrobnost je v celoti prilagojena vašemu okusu.

Poraba goriva 5,1 - 6,9 l/100 km. Emisije CO₂ 102 - 156 g/km.