Vrste vozil. Kupite vozilo SEAT.

Če želite kupiti vozilo, ki ustreza vašim potrebam in življenjskemu slogu, si oglejte ponudbo vozil SEAT. Od veličastnih mestnih vozil do prostornih enoprostorcev; od elegantnih športnih kupejev do limuzin za dolge razdalje - vsako vozilo je izdelano skladno z najvišjimi standardi, zato je učinkovito in zmogljivo ter nudi užitek v vožnji.

Z drznimi športnimi linijami in prefinjeno estetsko noto lahko kupite vozilo SEAT, ki izpolnjuje svoj namen. Izbirate med varčnimi dizelskimi motorji, ki prinašajo najboljšo zmogljivost v tem razredu in izjemno ekonomično porabo goriva.

V vsakem vozilu SEAT so vgrajeni napredna tehnologija, ki skrbi za vašo varnost, in inovativni medijski sistemi, ki vas zabavajo. Z ergonomično oblikovanimi konzolami in luksuzno notranjostjo je vedno poskrbljeno tudi za udobje.

Družinska vozila

Ravno ko ste pomislili, da družinska vozila niso zabavna, so na sceno prišli stilska Ateca, prostorna Alhambra, vsestranski Leon Sportourer ST in še najnovejši: velik SEAT Tarraco SUV. 

SEAT Ateca

Nagrajen štirikolesni pogon 4Drive je bil naš prvi SUV za družine, od takrat pa je zaradi stilskega dizajna, najnovejše tehnologije in visoke zmogljivosti postal eno naših najboljših prodajanih vozil. Preizkusite jo, če želite, da je vožnja z družino varna in polna udobja.

SEAT Leon Sportourer ST

Če ste se zaljubili v dizajn in športnost vozila SEAT Leon, toda potrebujete nekaj dodatnega prostora, je to vaša najboljša izbira. Obdržite enkraten slog in uživajte v dodatnem prostoru, kamor lahko shranite še več prtljage ali športne dodatne opreme. Ta kombi ima velik prtljažnik, ki je idealen za potrebe vaše družine.    

SEAT Alhambra

To je zares najboljši MPV za veliko družino, kajti nudi prostor za sedem ljudi, poleg tega pa ima velik prtljažnik za dodatno prtljago, ki zadovolji vse družinske člane. Veliko vozilo, ki vas spremlja pri dnevnih opravilih ali na vznemirljivih izletih.

SEAT Tarraco

Naša ponudba družinskih vozil se veča z novim vozilom SEAT Tarraco, velikim sedemsedežnim SUV-jem, ki je idealen za družine in oddihe za vikend. Čeprav spada v kategorijo vozil SUV, je Tarraco odlično vozilo za celotno družino, saj lahko z njim prevažate različno športno opremo, zasnovano pa je tako, da se lahko s štirikolesnim pogonom 4x4 podate na katero koli cesto.

SUV

Časi se spreminjajo in vozniki vedno pogosteje kupujejo SUV-je. Zato vam pri družbi SEAT želimo ponuditi široko paleto SUV-jev; ti so postali naša najhitreje rastoča kategorija vozil, saj ponujamo že tri modele, ki ustrezajo vsem vašim potrebam:

SEAT Arona

Naš majhen mestni SUV je izdelan za lahkotno vožnjo po mestnih ulicah v slogu in hkratno uživanje v najnovejših tehnologijah, še zlasti pa zdaj, ko je prišel novi sistem SEAT Arona Beats z najboljšim zvočnim sistemom za vozila. 

SEAT Ateca

Ta SUV nikoli ne razočara, zato se prodaja in stopnja zadovoljstva povečujeta vsak mesec. Le kdo ne sanja o vožnji s SUV-jem s toliko sloga in odlično zmogljivostjo? To veliko vozilo je vaš najboljši spremljevalec pri vsakdanjih opravilih, na družinskih izletih ali pustolovščinah s prijatelji.

SEAT Tarraco

Mlajši, a večji brat. SUV-ji znamke SEAT so vedno elegantnejši in SEAT Tarraco je jasen dokaz. Zaradi svoje elegance in zmogljivosti je ta veliki sedemsedežni SUV naš vodilni proizvod.

Crossover

Vozila crossover znamke SEAT so zasnovana za kar največjo vsestranskost in zmogljivost na vseh terenih ter pod vsemi pogoji. 

SEAT Arona

Ta SUV je vsestransko vozilo, ki vas lahko z ulic mirnega mesta odpelje na razburljiv izlet po gorskih cestah. Preizkusite njegovo zmogljivost v različnih situacijah ter odkrijte vse funkcije, ki zagotavljajo udobno in zabavno izkušnjo.

Majhna mestna vozila

Ponudba majhnih vozil znamke SEAT je obširna. Toda majhna so le v smislu velikosti. Njihova zasnova je velika, tehnologija v notranjosti pa zares navdihujoča.

SEAT Ibiza

Ni dvoma, zakaj je SEAT Ibiza eno naših najbolj znanih vozil. To kompaktno mestno vozilo je opremljeno z najnovejšo tehnologijo, zaradi česar je eno najbolj udobnih, varnih in prijetnih vozil v svojem razredu.

Kombilimuzina

Pri družbi SEAT imamo široko ponudbo kombilimuzin, ki so tako priročna kot stilska. Ne glede na to, ali iščete vozilo s tremi ali petimi vrati, je kombilimuzina SEAT priročna in športna.

SEAT Leon

Ta model je najbolj priročen med kombilimuzinami SEAT zaradi srednje velikosti: zelo je priročen za shranjevanje velikih kosov prtljage, dovolj kompakten za parkiranje kjer koli v mestu ter za popolnoma varno in stabilno vožnjo. Na voljo je tudi kot karavan SEAT Leon Sportourer ST.

SEAT Tarraco

To majhna kombilimuzina je mladostnega videza in idealna za vožnjo po mestu. SEAT Ibiza je zaradi svoje zmogljivosti, sposobnosti manevriranja in ekonomične porabe goriva eno najbolj zaželenih vozil na cesti. Ponaša se z dinamičnim, sodobnim slogom ter široko ponudbo bencinskih in dizelskih motorjev, s čimer izstopa iz množice.

Kombiji

Kombi ne bi mogel biti bolj iskan kot SEAT Leon Sportourer ST. Vozilo, ki vam da več prostora, brez da bi pri tem žrtvovali slog. Vožnja s tem voziloma ni le športna in dinamična, temveč tudi primerna za družino.

SEAT Leon Sportourer ST

Ta karavan kombinira slog vozila SEAT Leon z velikim prtljažnikom, kar je bistvena značilnost karavana. Z zmogljivima motorjema TSI in TDI, ki optimizirata učinkovitost, ta karavan znamke SEAT postavlja novi standard za vozila v tem razredu, s čimer dinamični dizajn ter najnovejšo tehnologijo ponudbe vozil Leon prinaša k priročnosti in vsestranskosti karavana.

Enoprostorci

V primerjavi s povprečnim enoprostorcem je ta SEAT pravi mali čudež. Vozilo, ki je dovolj prostorno in fleksibilno, da lahko varno in udobno prevažate ves svoj svet. Za lažji vstop in izstop iz vozila je vozilo višje, opcijsko ima tudi samodejna drsna vrata in dovolj prostora za sedem potnikov.

SEAT Alhambra

Vsestranski sedemsedežni MPV z 2340 litri prostora in veliko zabavne tehnologije. Alhambra je vozilo, ki ga odlikuje prilagodljivost. To je skrivnost priročnega enoprostorca. Je vozilo, ki ponuja več prostora za glavo in večjo notranjost. Vozilo je posebno zaradi prilagodljivosti različnim potrebam.

Športna vozila

V kategoriji športnih vozil je bil SEAT vselej referenca, znak razpoznavne kakovosti z elegantnimi športnimi dizajni in mladostnimi modeli.

Znamka CUPRA

SEAT je z ustanovitvijo znamke CUPRA na ceste prinesel tekmovalni duh. Prodajajo se legendarna vozila, kot je predhodno ukinjena Ibiza CUPRA ali SEAT Leon CUPRA.

Različica SEAT FR

Če ne želite tako zmogljivega vozila, a sta vam vseeno všeč športna nota in občutek za volanom, je različica FR vaša najboljša izbira. S športnimi oblikovalskimi linijami in atletskim videzom boste z vozilom s športno opremo in končno obdelavo cesti vladali s slogom. 

Povezana vozila

Novo generacijo vozil SEAT najbolje opredeljuje velik vložek v inovativne tehnologije za povezana vozila, ki udobno in varno vožnjo zagotavljajo z aplikacijami, ki vozniku priskrbijo dodatne informacije:

  • Iz prve roke in v realnem času lahko izveste informacije o morebitnih težavah vozila: npr. nizek tlak v pnevmatikah.
  • Poiščete lahko najbližjega mehanika pri servisu SEAT in rešite vse težave.

S tehnologijo MirrorLink® lahko vozniki pametni telefon povežejo z vozilom in uživajo v glasbenih aplikacijah ali navigacijskih sistemih, ki se lahko neposredno projicirajo na digitalno armaturno ploščo vozila.

Vozila z učinkovito porabo goriva

SEAT ponuja različne okolju prijazne motorje za vse modele vozil.

Z modeli TGI, ki kombinirajo bencin in TGI (stisnjen zemeljski plin), pri družbi SEAT zdaj krepimo tudi položaj na trgu zemeljskega plina.