Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Dopolnilna oprema

Gre za to, da ste zvesti sami sebi.

Povezljivost? Zaščita? Dizajn? Ponudba edinstvene dopolnilne opreme, s katero si lahko prilagodite vozilo SEAT po svojih željah.

Aktivno in mobilno vsepovsod.

Odpeljite se na dopust z vso vašo počitniško opremo. Enostavno uporabite transportne rešitve SEAT, ki nudijo dodaten shranjevalni prostor za vaše kovčke, športno opremo in kolesa. Izkoristite ugodnost za imetnike SEAT Card in si zagotovite svoje originalne transportne sisteme SEAT kar 20% ceneje.

Ugodnost velja od 1. 7. 2020 do 30. 9. 2020.

Originalna dopolnilna oprema SEAT

Vselej originalni. Vselej zvesti sebi.

Široka ponudba originalne dopolnilne opreme se poda vsakemu slogu in vsakemu vozilu SEAT. Tako lahko ostanete zvesti sami sebi.

Povezljivost

To je enostavno življenje.

Brezhibna integracija pametnega telefona. Polnilnik za mobilni telefon dva v enem. Tablice na zadnjih sedežih. Vaše življenje, brez preglavic.

Varnost in transport

Kaj je naslednja stvar na vašem seznamu?

Imate velike načrte. Z našimi pripomočki lahko s seboj vzamete vse. Varno. Zanesljivo.

Notranjost in zunanjost

Zakaj bi se zadrževali?

Okrasne prelepnice in elegantni dodatki poskrbijo za personaliziran videz notranjosti in zunanjosti vašega vozila SEAT. Vaša pot.

Originalna platišča SEAT

V centru pozornosti.

Poudarite videz vašega vozila z originalnimi platišči SEAT, ki se optimalno prilegajo vozilu in izpostavijo vaš osebni slog. Čas je, da poskrbite za dober videz na dolgi rok.

Katalogi dopolnilne opreme

Odkrijte vse možnosti, ki so na voljo za vaš model SEAT.