Zwei Personen neben einem SEAT. Ein Fahrrad ist auf dem Fahrradheckträger am Autodach.
Strešni nosilci in kovčki

Praktične transportne rešitve.

Dobro opremljeni na poti - s prilagodljivimi transportnimi sistemi SEAT. Strešni nosilci, strešni kovčki in nosilci za kolesa za vozila SEAT so odlični za potovanja in športne aktivnosti. Z njimi prihranite dragocen prostor za shranjevanje v notranjosti vozila.

Vaš servisni svetovalec za SEAT vam bo z veseljem svetoval pri izbiri sistemov nosilcev za vaše vozilo!

Rešitev za vse, ki nimajo več prostora v vozilu.

SEAT Relingträger montiert auf SEAT Tarraco.

Strešni nosilci.

Za povečanje prtljažne kapacitete vašega vozila SEAT Leon, Ateca, Tarraco in vseh drugih modelov so najboljša možnost strešni nosilci. Vsak strešni prtljažnik SEAT je zasnovan tako, da ga je preprosto namestiti in zagotavlja varno vožnjo.

Blick von oben auf einen SEAT mit montierter Dachbox.

Strešni kovčki.

Strešni kovček SEAT je praktična dopolnilna oprema, s katero lahko na preprost način dopolnite svoj model vozila SEAT. Prednosti strešnega kovčka so predvsem v veliki prilagodljivosti pri transportu prtljage. Zaradi velike prostornine lahko kovček brez težav zagotovi veliko dodatnega prostora.

Na voljo v različnih dimenzijah.

Nosilci za praktičen transport koles.

Nosilec za kolesa na vlečni kljuki vozila.

Nosilci za kolesa za namestitev na vlečno kljuko vozila so praktičen dodatek za vsak model vozila SEAT. Z njim lahko udobno in varno prevažate svoje kolo. Nosilec na zadku vozila se namesti na priklop in ponuja prostor za največ 2 kolesi (odvisno od modela). Tak nosilec je preprosto nastavljiv, tako da je primeren za različne velikosti koles. Montaža nosilca za kolesa na vaše vozilo SEAT Ibiza, Tarraco, Alhambra in ostale modele je otročje lahka in ne zahteva nobene posebne priprave. Kolo ostane pri tem fiksirano v varnem položaju, da ne more zdrsniti ali se prevrniti.

Strešni nosilec za kolesa.

Nosilci za kolesa SEAT so zelo preprosti za montažo in se jih namesti s samo nekaj prijemi. Na ta način lahko brez težav prevažate svoja kolesa.

Z zaklepom z zaščito proti kraji.

Hiter in udoben prevoz smuči in smučarskih desk brez težav.

Blick von oben auf einen SEAT mit montiertem Ski- und Snowboardhalter.

Nosilec za smuči in smučarske deske.

Preprosta in hitra montaža na opcijski strešni prečki. Zdaj lahko popolnoma brez težav varno prevažate vaše smuči ali smučarske deske.

Glede na potrebe sta vam na voljo dva različna nosilca: manjši - za največ 4 pare smuči ali 2 smučarski deski; večji - za največ 6 parov smuči ali 4 smučarske deske.

Več informacij o ponudbi najdete pri pooblaščenem servisu SEAT.