Podaljšano Jamstvo Porsche Slovenija

Dobri časi. Še veliko let.

Nikoli ne morete biti preveč brezskrbni. Voznikom vozila SEAT nudimo program Podaljšano Jamstvo Porsche Slovenija, inovativen program jamstev in storitev, s pomočjo katerega boste med vožnjo lahko brezskrbno uživali tudi v tretjem in četrtem letu starosti vozila ali do 160 tisoč prevoženih kilometrov (kar nastopi prej).

Več informacij o tej temi najdete v brošuri Vrhunska mobilnost.

Podaljšano Jamstvo za 5. in 6. leto

Nikoli manj kot najboljše.

Več je boljše. Opcijsko je Podaljšano Jamstvo Porsche Slovenija z doplačilom na voljo tudi za peto ali peto in šesto leto starosti vašega vozila oz. do 200 tisoč km (kar nastopi prej). Tako lahko dalj časa uživate v odličnih pogojih in strokovni skrbi.

Podaljšano Jamstvo Porsche Slovenija je na voljo le za nova vozila (vsi modeli, motorji in izvedbe).

Podaljšano jamstvo za lak in karoserijo

Zanesljivost in obstojnost.

Skrbno izdelana podoba, na katero se lahko zanesete. Poleg osnovne 2-letne garancije vam zagotavljamo tudi podaljšano jamstvo za lak in karoserijo novih vozil SEAT, ki krije popravilo napak v laku in karoseriji.

Podaljšano jamstvo za visokonapetostno baterijo

Električen pristop.

Poskrbimo tudi za mobilnost v električni izvedbi. Za vozila z visokonapetostno baterijo in priključna hibridna vozila smo pripravili posebno podaljšano jamstvo, ki krije vse napake v materialu ali izdelavi visokonapetostne baterije ter velja 8 let od prevzema vozila oziroma prvih 160.000 prevoženih km (odvisno od tega, kaj nastopi prej).

Vse ugodnosti

Neprecenljiva brezskrbnost.

Jamstvo, ki poskrbi za vaše potrebe. Splača se biti brez skrbi.

Več informacij o vsebini programa Podaljšano Jamstvo Porsche Slovenija najdete v brošuri Vrhunska mobilnost.

Več informacij o ponudbi najdete pri pooblaščenem servisu SEAT.