Priskrbite si svoj zemljevid

Navigacijski sistemi SEAT

Tukaj odkrijte vse posodobitve navigacijskih sistemov, ki jih potrebujete za svoj SUV, vozila s prisekanim zadkom, mestna vozila, limuzine in vozila s 7 sedeži MPV.

Pregled posodobitev navigacijskih sistemov SEAT

Navodila za posodobitev

Kako izvesti posodobitev svojega navigacijskega sistema

Navodila: Korak za korakom

Želite posodobiti vaš navigacijski sistem SEAT na najnovejšo različico? Z našim podrobnim vodnikom za posodobitev SEAT Navi je posodabljanje enostavno. Pridobite najnovejše zemljevide in posodobitve navigacije za vaš SEAT Navi zdaj. Najboljše pri tem? Brezplačno je.

Opozorilo: Možno je samo za modele s storitvijo MapCare! Originalno SD kartico prepišite samo, če ste prepričani, da imate dostop do storitve MapCare. Prepisovanje SD kartice brez naročila na storitev MapCare lahko privede do izgube podatkov.

Pomembno:

Ker so navigacijski podatki shranjeni na SD-kartici, mora kartica ves čas ostati v vozilu, tako da je lahko izpostavljena ekstremnim okoljskim pogojem. Da bi zagotovili brezhibno delovanje navigacijskega sistema, lahko v svojem navigacijskem sistemu uporabljate samo SD-kartice, ki so bile preverjene s strani SEAT-a. Če izgubite ali poškodujete vašo originalno SD-kartico, se prosim obrnite na vašega najbližjega pooblaščenega servisnega partnerja SEAT.

MapCare ni na voljo za britanska vozila. Prosimo, upoštevajte, da je edini način posodobitve navigacijskega sistema, da kupite SD-kartico pri pooblaščenem servisu.