Okolje in tehnika

Tehnične informacije.

Navodila za popravila in servisna informacijska sredstva

V navodilih za popravila so opisani koraki za izvajanje del na vozilih ter dokumentirani električni priključki in povezave v električnih shemah. Za posamezno delo so navedena potrebna specialna orodja in oprema.

Literatura, ki jo je izdala družba SEAT S.A., je na voljo na spletnem portalu erWin (elektronske informacije o popravilih in servisnih delavnicah). Tu lahko enostavno najdete želene dele literature, ki se nanašajo na posamezno vozilo.

Naprej do erWin

Urejanje zahtevkov in obračunavanje potekata neposredno z družbo SEAT S.A. Če imate kakršnakoli vprašanja, se prek e-pošte obrnite na: [email protected]

Specialno orodje in oprema

V navodilih za popravila so pri posameznih delovnih korakih navedena potrebna specialna orodja in oprema s kataloško številko orodja. Podrobne opise o posameznem orodju najdete prek kataloških številk na portalu erWin v poglavju »Oprema za servisne delavnice«.

Orodje lahko preko kataloške številke naročite pri družbi Porsche Slovenija d.o.o. ali pa se neobvezujoče pozanimate o ceni.

Informacija o ceni ali faks za naročanje

Če imate kakršnakoli vprašanja, se prek e-pošte obrnite na [email protected]

Izobraževalni program

Servisno svetovanje ter strokovna popravila in vzdrževanje vozil SEAT zahtevajo stalno izobraževanje in izpopolnjevanje zaposlenih. Zato podjetje Porsche Slovenija d.o.o. neprestano izvaja seminarje.

Izobraževalni program lahko naročite prek e-pošte [email protected]. Skupaj z izobraževalnim programom prejmete tudi pregled stroškov posameznih seminarjev in informacije o možnostih rezervacije.

Spletne storitve VAS6150/VAS6160 - GeKo in SVM

S funkcijama GeKo in SVM lahko vzpostavite spletno povezavo svojega diagnostičnega testerja VAS6150/VAS6160 s centralnim strežnikom družbe SEAT S.A. in s tem razširite obseg storitev diagnostičnega testerja.

Kaj je GeKo?

GeKo (varstvo podatkov in zaščita komponent) je funkcija, ki je uporabnikom na voljo prek spletne povezave diagnostičnega testerja VAS6150/VAS6160 in omogoča priučitev komponent blokade motorja (npr. kombinirani instrument, krmilnik motorja), ključev ter zaščite komponent (klimatska naprava, navigacijski sistem itd.) v vozilu.

Kaj je SVM?

SVM (urejevalnik programskih verzij) je še ena funkcija, ki je na voljo prek spletne povezave diagnostičnega testerja VAS6150/VAS6160. Omogoča zanesljivo programiranje krmilnikov ter pravilno vgradnjo krmilnikov. Funkcija poleg tega vključuje podporo pri kodiranju krmilnikov.

Kako lahko uporabite funkciji GeKo/SVM?

• Imeti morate diagnostični tester VAS6150/VAS6160. Podrobnejše informacije in napotke za naročanje so na voljo na portalu erWin v poglavju »Oprema za servisne delavnice«.

• Za spletno povezavo morajo biti izpolnjene določene računalniško-tehnične zahteve.

Če imate kakršnakoli vprašanja, se prek e-pošte obrnite na [email protected]

Tehnična poizvedba/nasveti glede popravil

Za zagotavljanje strokovne podpore potrebujemo točne podatke o vozilu in o obstoječi težavi oz. o obstoječi reklamaciji stranke.

Obrazec »Tehnična poizvedba« izpolnite čim bolj natančno in čitljivo ter ga pošljite na št. faksa 01 / 58 25 104 (plačljivo: 20 EUR na oddano faksirano sporočilo).

Naš odgovor prejmete po telefonu ali pisno.

Obrazec "Tehnična poizvedba"

Informacije za nove kandidate servisne mreže

Svojo prošnjo naslovite na:

Porsche Slovenija d.o.o.

g. Edvard Andrej Strajnar

Bravničarjeva ulica 5

1000 Ljubljana