Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Servis SEAT

Vaš SEAT v najboljših rokah!

Povezava španske strasti z nemško inženirsko umetnostjo. To je SEAT. Da boste lahko uživali tudi po nakupu, nudi SEAT številne servisne storitve. Porsche Bank nudi številne finančne storitve. Prepričajte se sami.

Strokovni servis SEAT

Strokovnjaki za vaš SEAT

Nihče ne pozna vašega vozila SEAT tako dobro kot strokovnjaki pooblaščenega servisa SEAT. Zato ste lahko prepričani, da je vaše vozilo vedno v najboljših rokah. Uporabite številne servisne storitve, denimo jamstvo mobilnosti, servis Clever Repair in druge. Izkoristite najvišjo kakovost in pregledne stroške.

Jamstvo mobilnosti SEAT

Brezmejna mobilnost

Vedno uživajte v brezskrbni vožnji v vozilu SEAT. Ne glede na to, ali gre za jamstvo 6Plus SEAT, jamstvo mobilnosti SEAT ali polno obvezno in kasko zavarovanje - s prilagojenimi zavarovanji in jamstvi boste vedno uživali v brezmejni mobilnosti.

Jamstvo SEAT

Sproščeno na poti.

Pri vožnji z vozilom SEAT lahko uživate na vso moč, kajti z vozilom SEAT ste najbolje zaščiteni. Z jamstvom SEAT, jamstvom mobilnosti SEAT ali obveznim škodnim zavarovanjem in kasko zavarovanjem.