Nova vozila SEAT

Za vsako priložnost obstaja model vozila SEAT. Modeli SEAT so več kot le povprečna vozila. So naprave, ki z zmogljivostjo motorjev v vožnjo vnašajo užitek, neverjetna tehnologija, kot je sistem Full Link, vas zabava in ohranja povezane, naše najsodobnejše varnostne funkcije pa zagotavljajo vašo varnost in varnost vaših najdražjih.

Ne glede na to, ali iščete kompaktno mestno vozilo, stilsko limuzino, petvratno kombilimuzino, trivratni športni kupe, MPV, SUV - vedno se najde model SEAT za vas. SEAT že nekaj časa stavi na porast vozil SUV s produktno ofenzivo, kot je doslej še ni bilo, s prihodom treh popolnoma novih SUV-jev v zadnjih letih: SEAT Arona SUV, srednje velik SEAT Ateca SUV in velik SEAT Tarraco SUV.

Vsa vozila v ponudbi znamke SEAT so izdelana skladno z najvišjimi standardi in opremljena z najnovejšo tehnologijo od inovativnih multimedijskih sistemov z vmesnikom Bluetooth® do rešitev za povezana vozila, kot so Full Link, žarometi LED in še veliko več. Za vsa vozila so na voljo zmogljivi in varčni motorji TSI in TDI po za vas dostopnih cenah.

Najnovejši modeli znamke SEAT

SEAT ima široko ponudbo novih vozil. Od popolnoma nove ponudbe vozil SUV, ki ponujajo nekaj za vsakogar, do majhnega kompaktnega mestnega vozila SEAT Ibiza. Ponudba zmogljivih vozil SEAT Leon in prepoznaven SEAT Tarraco. Z vpadljivimi dizajni in najsodobnejšo tehnologijo ta nova vozila niso samo prihodnost družbe SEAT. Eno izmed njih je lahko vaše naslednje vozilo.

  • SEAT Tarraco SUV: Naredite vtis, ki je večji od življenja
  • SEAT Ateca SUV: Napredna mestna zmogljivost v vsakem pogledu
  • SEAT Arona SUV Majhen SUV, izdelan za pogumne
  • SEAT Leon kombilimuzina: Naravnost spektakularen
  • SEAT Ibiza kombilimuzina: Mestno vozilo s številnimi tehnologijami, ki skrbijo za gibanje naprej
  • Sedemsedežni MPV SEAT Alhambra: Tako bi morala potovati vsaka družina

Nakup vozila SEAT

Nekateri ljudje pri nakupu vozila poslušajo srce. Drugi pri nakupu vozila poslušajo razum. Toda ali je mogoče kupiti vozilo, ki ugaja obema? Samo en pogled na ponudbo vozil SEAT in odgovor boste imeli na dlani. To so vozila, ki storijo več, kot samo navdihujejo. Tudi izpolnijo svoje obljube. Od mestnih vozil do celovitih enoprostorcev; od elegantnih športnih kupejev do mestnih SUV-jev, ki so večji od življenja.

SEAT Arona SUV ponuja neskončne možnosti

To je vaše potovanje. Kako želite priti tja? Prilagodite svoje vozilo SEAT Arona SUV s prefinjenim dizajnom in elegantnimi nivoji opreme, kot so Reference, Style, FR in Xcellence. Izberite iz palete živahnih barv, da bo notranji in zunanji dizajn edinstven, ambientna osvetlitev pa se bo skladala z vsakim razpoloženjem.

Ostanite zbrani, ostanite povezani. Ne zamudite ničesar s čistim zvokom stereo sistema BeatsAudio™ in notranjo konzolo s tehnologijo Full Link z 8-palčnim zaslonom. Na cilj lahko prispete varno s pomočjo naprednih funkcij, kot so vozni profili SEAT, kamera za vzvratno vožnjo in tempomat z avtomatskim uravnavanjem razdalje.

Načrtujete pustolovščino? S prostorno notranjostjo, večjim prtljažnikom ter izbiro treh zmogljivih in učinkovitih motorjev ima nova SEAT Arona prostor in okretnost, ki ju potrebujete v mestu in drugod.

Ste ljubitelj glasbe? Za to je tukaj SEAT Arona Beats z najboljšim vgrajenim stereo sistemom za vozila, kar jih lahko najdete. S tehnologijo zvočnikov Beats by Dre je to vozilo idealno za zagotavljanje najbolj neverjetne glasbene izkušnje med vožnjo.

SEAT Ateca SUV - mestna popolnost SUV-ja

Mestni SUV SEAT Ateca se z vsakdanom spopade s samozavestjo ter prepoznavnim in dinamičnim slogom. Vsaka zavestna ostra linija in značilni profil, ki ga še poudarjajo luči Full LED in 19-palčna aluminijasta platišča, ta mestni SUV ločujejo od preostalih.

Njegov motor je zmogljiv in tudi učinkovit, kar pomeni, da zmogljivosti ne žrtvuje na račun učinkovitosti in vam omogoča, da vsak dan uživate v najnaprednejši izkušnji vožnje. Opremljen je z napredno tehnologijo, kot sta virtualni pedal ter sistem za dostop in zagon brez ključa Keyless Access, s čimer je zlaganje stvari v vozilo preprosto.

SEAT Tarraco - SUV, večji od življenja

S prostorom za do sedem ljudi in najnovejšo osupljivo tehnologijo iz laboratorija družbe SEAT je SEAT Tarraco vozilo za vsakogar, ki išče vsestranskost. SEAT Tarraco je z zložljivimi sedeži neverjetno prilagodljivo in priročno vozilo; z zloženimi zadnjimi sedeži ponuja do 1970 litrov prostora za shranjevanje, z vsemi sedmimi sedeži pa je kot MPV. S tehnologijo štirikolesnega pogona 4Drive Tarraco ponuja rešitve za vsakogar.

Tehnologija, ki je del standardne opreme vozila SEAT Tarraco, je zares revolucionarna. Enota Connectivity Box bo brezžično in preprosto napolnila vaš mobilni telefon, na digitalnem kombiniranem instrumentu z 10,25-palčnim prilagodljivim zaslonom pa si boste lahko ogledovali zemljevide in informacije za asistenco pri vožnji, kot sta tempomat z avtomatskim uravnavanjem razdalje in sistem prepoznavanja prometnih znakov. Za najslabše možne primere ima Tarraco vgrajene varnostne funkcije, kot je asistent za klic v sili eCall, ki samodejno obvesti službo za nujno pomoč.

Odkrijte veliki SEAT Tarraco SUV.

SEAT Leon kombilimuzina: Brezčasen dizajn, neverjetna zmogljivost

Popolnoma prenovljeni kombilimuzini SEAT Leon so se zdaj pridružili najlepši kombiji v razredu: SEAT Leon Sportourer ST in vozila CUPRA, ki ponujajo številne izjemne dodatke in tehnologijo za izboljšanje vožnje, s katero je vsako potovanje nepozabna pustolovščina. Vsak model ima poleg prepoznavnega dizajna znamke SEAT tudi številne edinstvene značilnosti, ki sestavljajo lastno osebnost.

Športno vozilo Leon CUPRA je bilo razvito prav na dirkališču ter je odlična mešanica športne prefinjenosti in neverjetnega dizajna, s katerim je vsaka vožnja predstava. SEAT se s tradicijo športnih vozil ponaša kot nobena druga znamka. Ta tradicija nas je spodbudila k zasnovi popolnoma nove znamke športnih vozil, ki je neodvisna od identitete znamke SEAT: CUPRA

Infotainment sistemi z vmesnikom Bluetooth® in najsodobnejša tehnologija voznih profilov postavljajo novo serijo vozil Leon daleč pred vse preostale. Leon je opremljen z opcijskimi asistenčnimi sistemi, kot so asistenca za ohranjanje smeri Lane Assist, sistem za zaznavanje utrujenosti (Tiredness Recognition) in kamera za vzvratno vožnjo, tako da imate na dosegu rok vse, kar potrebujete za sproščeno in varno vožnjo.

Mestno vozilo SEAT Ibiza

Pet generacij duha kompaktnega mestnega vozila Ibiza je ustvarilo napredno vozilo, s katerim je vožnja prijetna. Na voljo so nivoji opreme FR, Xcellence in Style, zato mestno vozilo SEAT Ibiza živi za ta trenutek in za tisti kraj, kamor želite iti.

Kajti kadar delate stvari na svoj način, se dogajajo velike stvari. Nov dizajn in sveže barve poskrbijo za ostrejšo, drznejšo izkušnjo. Prostorna notranjost je opremljena s številnimi novimi funkcijami, kot sta prilagodljiva ambientna osvetlitev in 8-palčni zaslon na dotik s tehnologijo Full Link ter vmesniki Apple CarPlay™, Android Auto in MirrorLink™. To je več kot le mobilnost. To je svoboda.

In zdaj je vse skupaj preprosto zaradi najsodobnejših varnostnih in asistenčnih funkcij. To so na primer možnosti izbire voznega profila SEAT Drive Profile, kamera za vzvratno vožnjo, tempomat z avtomatskim uravnavanjem razdalje in elektronski stabilizacijski nadzor. Seveda na vsaki pustolovščini potrebujete glasbeno spremljavo. Tukaj nastopi čista zvočna zmogljivost sistema BeatsAudio™ v novem vozilu SEAT Ibiza Beats z zvočnim sistemom, ki ga podpira tehnologija Beats by Dre. Če dodamo še izbiro treh zmogljivih in učinkovitih motorjev, ima nova SEAT Ibiza vse, kar potrebujete za gibanje.

Sedemsedežni MPV SEAT Alhambra: Varnost je za družinsko vozilo najpomembnejša

V modelu MPV SEAT Alhambra je družina na prvem mestu. Zato smo mu dali 2340 litrov prostora in ogromno neverjetne tehnologije. V izvrstnem sedemsedežnem enoprostornem družinskem vozilu so na voljo multimedijski sistemi, povezljivost Full Link, opcijska samodejna drsna vrata in panoramsko strešno okno.

Je priročno, a zabavno na vsakem zavoju, in izdelano s pozornostjo za podrobnosti, ki jo od znamke SEAT pričakujete. In seveda je izjemno pomembna tudi varnost. Vozilo je opremljeno z biksenonskimi lučmi in sedmimi varnostnimi blazinami. Njegove emisije so med najnižjimi v tem razredu. Pri modelu MPV SEAT Alhambra gre za prostor, slog in zabavo. Ali ne bi tako morala potovati vsaka družina?