Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Dopolnilna oprema

Priročni vsakdanji pomočniki.

Izberite ustrezno dopolnilno opremo, da bo SEAT Ateca postala vaš popoln sopotnik v mestu.

Paket za stilsko podobo zadaj

Zapeljiva stilska podoba.

Za 3 različne izvedbe izpušne cevi z zamenljivo okrasno letvijo v štirih različnih barvah lahko otročje lahko pričarate športni videz na cesti. Okrasne letve so na voljo v samojsko oranžni, Connect modri, čustveno rdeči in Crossover srebrni. Tako boste gotovo našli pravo zase.

Upravljanje natovarjanja

Rutina, kot mora biti.

Ostanite organizirani in dnevna rutina bo postala zabavna. S transportnimi rešitvami SEAT bo vse ostalo na svojem mestu.

Dekorativna notranjost

Barve za vsakdanjik.

Dodajte barvo v vsakdanjik z dekorativnimi notranjimi okrasnimi elementi v samojsko oranžni, Connect modri, čustveno rdeči ali Crossover srebrni. Armaturna plošča, sredinska konzola, vrata in volan so s tem brezhibno prilagojeni vašemu slogu.

Otroški sedeži

Otroci in prtljaga.

Varnost vaših otrok je vaša in naša glavna prednostna naloga. Z originalnimi otroškimi sedeži SEAT, ki so popolnoma prilagojeni vozilu SEAT.

Rešitve

Vsakdanja dogodivščina

Občutiti vsakdanjik z majhno dogodivščino je lahko zelo dragoceno. Za več prostora opremite svojo Ateco s strešnim nosilcem ter otročje lahko prevažajte kolesa, jadralne in snežne deske ali smuči.

Želite izvedeti več o SEAT Ateci?