Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.
SERVIS SEAT

Vaš SEAT v najboljših rokah

Technology to enjoy - to sta za nas združeni španska strast in nemška inženirska umetnost. Da bi lahko v njej tudi po nakupu vozila SEAT uživali čim dlje, smo za vas razvili številne servisne ponudbe. Prepričajte se sami.

SERVIS SEAT

Strokovnjaki za vaš SEAT

Nihče ne pozna vašega vozila SEAT tako dobro kot strokovnjaki strokovnega servisa SEAT. Zato ste lahko prepričani, da je vaše vozilo tukaj v najboljših rokah. Uporabite številne servisne storitve, denimo Asistenco SEAT, Servis Clever Repair in druge. Izkoristite najvišjo kakovost in pregledne stroške.

ASISTENCA SEAT – JAMSTVO MOBILNOSTI

Več informacij o brezmejni mobilnosti.

Pri nakupu vozila SEAT lahko pričakujete najboljšo kakovost. Kljub temu se včasih znajdemo v položaju, denimo pri okvari ali nezgodi, v katerem smo odvisni od pomoči. V prvih dveh letih po nakupu vozila SEAT - in na servisu pri pooblaščenem partnerju SEAT celo vso uporabno dobo vozila - vas naše jamstvo mobilnosti vsestransko ščiti. Pri okvari ali nesreči smo za vas na voljo 24 ur na dan na brezplačni telefonski številki : 080 19 40.

JAMSTVO SEAT

Sproščeno na poti.

Pri vožnji z vozilom SEAT lahko uživate na vso moč, kajti z vozilom SEAT ste najbolje zaščiteni. Z jamstvom SEAT, jamstvom mobilnosti SEAT ali obveznim škodnim zavarovanjem in kasko zavarovanjem.

Partner SEAT v vaši bližini