Vaš SEAT v najboljših rokah

Storitve SEAT Ateca.

Po najboljših močeh se trudimo, da je vožnja z vozilom SEAT užitek že od samega začetka. Zato vam ponujamo velik nabor storitev, s katerimi ste opremljeni za vse primere.

Samo najboljše za vas in vaš SEAT

Servisni strokovnjaki SEAT.

Nihče ne pozna vašega vozila SEAT tako dobro kot strokovnjaki na servisu SEAT. Ko se srečata španska strast in nemški inženiring, lahko pričakujete najboljšo kakovost in dolgoročno zadovoljstvo.

Od samega začetka dobro preskrbljeni

SEAT TopCard za novo vozilo.

Ob nakupu novega vozila imate edinstveno priložnost, da hkrati kupite tudi SEAT TopCard. Ponuja vam leto dni storitev, ki so posebej prilagojene vam in vašemu novemu vozilu SEAT. Uživajte v običajnih storitvah, kot je menjava koles dvakrat letno, po izjemno ugodni ceni!

Ob nakupu novega vozila namesto 85* € samo 35 € za 1. leto

SEAT TopCard za novo vozilo.

  • Menjava koles dvakrat letno
  • Nadomestno vozilo pri servisnem popravilu, ki traja več kot 12 ur, po predhodni rezervaciji termina (največ 3 dni/leto in 50 brezplačnih kilometrov/dan)
  • Promocija kompleta platišč in zimskih pnevmatik 3+1 brezplačno
  • Bon v vrednosti 15 € (ni mogoče unovčiti za nakup TopCard)
Z nami ste vedno mobilni

Jamstvo mobilnosti SEAT.

Kljub izjemni kakovosti se lahko zgodi, da potrebujete pomoč, na primer v primeru okvare ali nezgode. V teh primerih pride prav jamstvo mobilnosti SEAT, ki je že vključeno pri nakupu novega vozila. Jamstvo se samodejno podaljša, če so pri pooblaščenem servisnem partnerju SEAT opravljeni vsi potrebni kontrolni in servisni pregledi.

Jamstva SEAT

Sproščeno na poti.

Naj bo vsaka vožnja v vozilu SEAT popoln užitek. S podaljšanim jamstvom SEAT, jamstvom mobilnosti SEAT ali obveznim in polnim kasko zavarovanjem VVD ste vedno varni.