Družinska vozila

Ravno ko ste pomislili, da družinska vozila niso zabavna, so na sceno prišli stilska Ateca, prostorna Alhambra, vsestranski Leon Sportourer ST in najnovejši model znamke SEAT: veliki SEAT Tarraco SUV.

Nič se ne more primerjati z uspešnim družinskim izletom, na katerem se v prostornem vozilu vsi počutijo varno, otroci se med delom potovanja zabavajo z najnovejšo tehnologijo, udobje spodbudi prijeten klepet, igre in krasno vzdušje, vozniku pa pomagajo vrhunska tehnologija in varnostne funkcije, kot so asistenca za ohranjanje smeri, sistem smerno prilagodljivih sprednjih žarometov in sistem za prepoznavanje prometnih znakov.

Se vidite na tem popolnem družinskem izletu? Na pot se lahko podate z enim od naših družinskih vozil. Od SUV-jev do enoprostorcev ali kombijev - s temi vozili se boste lahko na pot odpravili prepričani, da je vaša družina na varnem, zaradi motorjev z učinkovito porabo goriva ta vozila ne bodo preveč prizadela vašega žepa, izkušnja vožnje bo zabavna, videz pa enkraten zahvaljujoč športnemu dizajnu.

SEAT Ateca

Nagrajena SEAT Ateca s sistemom 4Drive, 4x4 oz. štirikolesnim pogonom je bil prvi družinski SUV, ki ga je izdelal SEAT, zaradi svojega stilskega dizajna, najnovejše tehnologije in visoke zmogljivosti pa je zdaj eno naših najbolje prodajanih vozil.

Izgubite se v svetu neutrjenih cestišč s tehnologijo Full Link, ki bo ohranjala povezavo s svetom, in samo uživajte v svojem novem vozilu SEAT, kajti to družinsko vozilo bo ob pomoči asistence za zastoje, sistema za zaznavanje mrtvega kota, sistema za nadzor prometa Front Assist in še veliko drugih funkcij vse postorilo namesto vas.

Izberite želeno različico od klasične Reference do športne FR. Če želite elegantno noto, izberite vozilo Ateca Xcellence, za uglajen videz pa bo za vas prava različica Style.

Preizkusite jo, če želite, da je vožnja z družino varna in polna udobja.

SEAT Leon Sportourer ST

Če ste se zaljubili v dizajn in športnost vozila SEAT Leon, toda potrebujete nekaj dodatnega prostora, je to vaša najboljša izbira. SEAT Leon Sportourer ST je prepoznaven, eleganten in uglajen ter ima dovolj prostora za vso družino: obdržite enkraten slog in uživajte v dodatnem prostoru, kamor lahko shranite še več prtljage ali športne dodatne opreme. Ta kombi ima velik prtljažnik, ki je idealen za potrebe vaše družine.

S pravo tehnologijo je to družinsko vozilo še bolj privlačno med drugim zaradi asistence High Beam Assist za dolge luči, sistema prepoznavanja prometnih znakov in tempomata z avtomatskim uravnavanjem razdalje. Ponudimo vam vse funkcije za uživanje v vsaki vožnji.

To udobno vozilo porabi manj goriva in v ozračje izpusti manj emisij, obenem pa nudi najboljšo zmogljivost. Kupite tisto različico vozila, ki vam najbolj ustreza: si želite elegantno družinsko vozilo? Izberite vozilo SEAT Leon Sportourer ST Xcellence ali Style, bodite športni z izvedbo FR ali realistični z izvedbo Reference. 

SEAT Alhambra

To je zares najboljši MPV za veliko družino, kajti nudi prostor za sedem ljudi, poleg tega pa ima velik prtljažnik za dodatno prtljago, ki zadovolji vse družinske člane. Veliko vozilo, ki vas spremlja pri dnevnih opravilih ali na vznemirljivih izletih.

Z 2430 litri prostornine lahko v vozilo SEAT Alhambra shranite veliko dodatne opreme in smešnih zgodb. S tem velikim MPV-jem z drsnimi vrati se lahko zlahka odpravite na številne poti po mestu z otroki ali na oddih čez vikend s številnimi dejavnostmi na prostem.

Vozilo je opremljeno z najnaprednejšo tehnologijo za družinska vozila, virtualnim pedalom za prostoročno odpiranje prtljažnika ali masažnim sedežem, ki vam pride prav po napornem delovnem dnevu ali obisku gora. Vključuje tudi številne varnostne funkcije, ki vam nudijo pomoč za volanom ter poskrbijo, da ste vi in vaša družina varni.

SEAT Tarraco

Naša ponudba družinskih vozil se veča z novim vozilom SEAT Tarraco, velikim sedemsedežnim SUV-jem, ki je idealen za družine in oddihe za vikend. Čeprav spada v kategorijo vozil SUV, je Tarraco odlično vozilo za celotno družino, saj lahko z njim prevažate različno športno opremo, zasnovano pa je tako, da se lahko podate na katero koli cesto in uživate v najboljših pustolovščinah.

Ker gre za najnovejše vozilo znamke SEAT, ima najboljšo tehnologijo, ki smo jo kadar koli ponudili. Vozilo SEAT Tarraco je stilsko, športno in navdihujoče. Podajte se na cesto po lastnih željah z drsnimi in zložljivimi sedmimi sedeži, ki se prilagodijo vašemu življenju in načrtom.