Enoprostorec: Kaj je MPV?

Enoprostorec: Kaj je MPV?

Kompaktni MPV je večnamensko vozilo, ki ga poznamo tudi pod imenom mini kombi. Kot nakazuje ime, je mini kombi manjši od pravega kombija in večji od običajnega družinskega vozila, zaradi česar je idealen za prevažanje veliko prtljage ali športne opreme, v njem pa lahko potuje do sedem ljudi.

Enoprostorec SEAT: Alhambra

V primerjavi s povprečnim enoprostorcem je SEAT Alhambra pravi mali čudež. Vozilo, ki je dovolj prostorno in fleksibilno, da lahko v ogromnem prtljažniku varno in udobno prevažate ves svoj svet. Za lažji vstop in izstop iz vozila je vozilo višje, opcijsko ima tudi samodejna drsna vrata in dovolj prostora za sedem potnikov - natančno 2340 litrov prostora.

Potniki se v tem sedemsedežnem enoprostorcu zahvaljujoč multimedijskemu sistemu z vmesnikom Bluetooth® ne bodo nikoli dolgočasili. V enoprostorcu Alhambra je prav tako prioriteta varnost. Vozilo ima sedem varnostnih blazin, biksenonske luči in opcijsko tudi parkirno asistenco Park Assist. Prav tako se vozilo ponaša s petimi zvezdicami z varnostnega preizkusnega trčenja Euro NCAP, vozni profili SEAT Drive Profile pa prilagodi vzmetenje vašemu razpoloženju, cesti in voznim pogojem. S široko ponudbo zmogljivih in učinkovitih motorjev ima enoprostorec SEAT Alhambra prav vse.

SEAT Alhambra: najboljše družinsko vozilo.

To je zares najboljši enoprostorec za veliko družino, kajti nudi prostor za sedem ljudi, poleg tega pa ima velik prtljažnik za dodatno prtljago, ki zadovolji vse družinske člane. Ta vsestranski sedemsedežni enoprostorec ponuja tudi ogromno zabavne tehnologije, s čimer vaši izleti pridobijo popolnoma novo razsežnost.

Alhambra je vozilo, ki ga odlikuje prilagodljivost, kar je pri enoprostorcih ključna stvar. Je vozilo, ki ponuja več prostora za glavo in večjo notranjost kot drugi modeli SEAT, toda vozilo je posebno tudi zaradi zložljivih sedežev, ki se prilagodijo vašim potrebam. Veliko vozilo, ki vas spremlja pri dnevnih opravilih ali na vznemirljivih izletih.