Kombilimuzine.

Če se sprašujete, katera kombilimuzina je za vas najboljša, vam pri družbi SEAT ponujamo široko paleto vozil, ki so ravno tako priročni, kot so stilski. Izberete lahko SEAT Leon z večjim prtljažnim prostorom in srednjo velikostjo, ki je idealen za vožnjo po mestu in izlete, lahko pa izberete vozilo SEAT Ibiza, ki je manjše in ga je lažje upravljati, zato je popolno za mlade, ki iščejo kompaktno mestno vozilo.  Ne glede na to, ali iščete vozilo s tremi ali petimi vrati, je vozilo SEAT kombilimuzina priročna in športna.

SEAT Leon

Ta model je najbolj priročen med kombilimuzinami  SEAT zaradi srednje velikosti: zelo je priročen za shranjevanje velikih kosov prtljage, dovolj kompakten za parkiranje kjer koli v mestu ter za popolnoma varno in stabilno vožnjo.

Odkrijte petvratno kombilimuzino SEAT Leon. Vozilo s slogom, opremo in veliko duše. Z navdihujočimi novimi oblikovalskimi linijami, lahkim ogrodjem in številno najsodobnejšo tehnologijo, vključno z žarometi Full LED, ki ne potrebujejo vzdrževanja. Na voljo so parkirna asistenca, električno pomično strešno okno in sistem SEAT Full Link, s katerim lahko upravljate vse funkcije za razvedrilni sistem, komunikacije in funkcije vozila. Gre za vozilo, ki je bilo danes izdelano za ceste prihodnosti.

Če želite imeti kombilimuzino z velikim prtljažnikom, je na voljo tudi karavan: SEAT Leon Sportourer ST.

SEAT Ibiza

Ta majhna kombilimuzina je mladostnega videza in idealna za vožnjo po mestu. SEAT Ibiza je zaradi svoje zmogljivosti, sposobnosti manevriranja in ekonomične porabe goriva eno najbolj zaželenih vozil na cesti. Ponaša se z dinamičnim, sodobnim slogom ter široko ponudbo bencinskih in dizelskih motorjev, s čimer izstopa iz množice.

Nova SEAT Ibiza kombilimuzina je čista pustolovščina, izdelana za drzne. Uživajte v novih ostrih linijah in več prostora v notranjosti. S tehnologijo Full Link, infotainment sistemom z 8-palčnim zaslonom, enostavnim brezžičnim polnjenjem in številnimi asistenčnimi sistemi, kot so sistem za dostop in zagon brez ključa, gumb, ki utripa v ritmu srčnega utripa, tempomat z avtomatskim uravnavanjem razdalje, sistem za nadzor prometa Front Assist in kamera za vzvratno vožnjo, boste pripravljeni na vse.

Zdaj vam je na voljo tudi SEAT Ibiza Beats s sistemom BeatsAudio, zvočnim sistemom, ki so ga ustvarili pri znamki Beats by Dre in ki ponuja najboljšo kakovost zvoka med lahkotno vožnjo po ulicah ali na poti na koncert.