Kupite novo vozilo – ponudba vozil SEAT.

Nekateri ljudje pri nakupu vozila poslušajo srce. Drugi pri nakupu vozila poslušajo razum. Toda ali je mogoče kupiti vozilo, ki ugaja obema?

Samo en pogled na ponudbo vozil SEAT in odgovor boste imeli na dlani. To so vozila, ki storijo več, kot samo navdihujejo. Tudi izpolnijo svoje obljube. Od veličastnih mestnih vozil do prostornih enoprostorcev; od elegantnih športnih kupejev do zmogljivih SUV-jev - vsako vozilo je izdelano z inovativno tehnologijo, zaradi katere je vozilo učinkovito in zmogljivo ter nudi užitek v vožnji.

Če želite kupiti vozilo, ki vam ustreza do zadnje podrobnosti, boste ga našli v ponudbi vozil SEAT. Vzemimo na primer mestno vozilo SEAT Ibiza, super majhen dragulj v naši kroni. Vozilo, ki je zaradi svoje zmogljivosti, sposobnosti manevriranja in ekonomične porabe goriva eno najbolj zaželenih vozil na cesti. Ponaša se z dinamičnim, sodobnim slogom ter široko ponudbo bencinskih in dizelskih motorjev, s čimer izstopa iz množice.

Na voljo imate tudi kompakten SEAT Mii, majhno vozilo z veliko ljubeznijo do mesta. Izberete lahko vozilo SEAT Ateca, ki prinaša slog, priročnost in zmogljivost. Ne smemo pa pozabiti na vozilo SEAT Alhambra za tiste, ki si želijo kupiti vozilo, ki na prvo mesto postavlja družino. SEAT ima najboljša nova vozila ne glede na slog, ki ga iščete.

Z drznimi športnimi linijami in prefinjeno estetsko noto lahko kupite vozilo SEAT, ki izpolnjuje svoj namen. Tudi podatki o vozilu so izjemni, saj lahko izbirate med varčnimi dizelskimi motorji, ki prinašajo najboljšo zmogljivost v tem razredu in izjemno ekonomično porabo goriva.

V vsakem vozilu SEAT so vgrajeni napredna tehnologija, ki skrbi za vašo varnost, in inovativni medijski sistemi, ki vas zabavajo. Z ergonomično oblikovanimi konzolami in luksuzno notranjostjo je vedno poskrbljeno tudi za udobje. Najpomembnejše pa je, da smo v snovanje vozil vložili strast in prednost.

Ko kupite vozilo SEAT, kupite več kot sredstvo, ki vas pripelje od točke A do točke B. Kupite vozilo, ki je zasnovano tako, da v njem na polno uživate.

Kupite vozilo SEAT Arona SUV

Svoj prvi SUV smo začeli prodajati leta 2017. Po vozilih SEAT Ateca SUV in velikem SEAT Tarraco SUV je to bilo drugo od treh vozil SUV v zadnjih letih. Arona je najmanjše od treh vozil, Ateca je srednje velikosti, najnovejši Tarraco pa je naš največji SUV.

SEAT Arona je popolne velikosti za intenzivno mestno življenje, obenem pa ponuja robustnost za pobeg v podeželsko divjino med vikendom. Če želite kupiti vozilo SUV, je SEAT Arona vaša najboljša izbira.

Kupite veliki SEAT Tarraco SUV

SEAT Tarraco je naš najnovejši model in tudi vodilni SUV. Po vznemirljivi akciji #SEATseekingName, v kateri je javnost sodelovala pri iskanju imena za vozilo, so se ljubitelji vozil SEAT odločili za ime Tarraco, starorimsko ime za katalonsko mesto Tarragona. To zmogljivo vozilo na štirikolesni pogon 4x4 osvaja vse pred seboj, kot so to počeli stari Rimljani, in to v elegantnem, športnem, prostornem SUV-ju.

Veliki Tarraco SUV ima fleksibilno notranjost z zložljivimi sedeži, ki vozilo spremenijo v stilskega sedemsedežnega MPV-ja ali petsedežno vozilo z neverjetnim 1775-litrskim prtljažnikom. Tarraco je prava izbira, če želite kupiti najboljši novi SUV v letu 2019, saj je opremljen z veliko tehnologije, kot so sistem povezljivosti Full Link, satelitski navigacijski sistem in električni voznikov sedež za dodatno udobje.

Kupite vozilo SEAT Ateca SUV

Z našim prvim vozilom SUV bo rutina sijajna. Opremljeno je z napredno tehnologijo in se ponaša z vrhunskim sodobnim dizajnom. Če želite kupiti popolno vozilo SUV, vam več ni treba iskati, saj ste našli vozilo SEAT Ateca.

SEAT Ateca se vsak dan poda na cesto s slogom in samozavestjo, s čimer izstopate iz množice. Dinamični štirikolesni pogon vam omogoča zmogljivo izkušnjo vožnje 4x4, zato se lahko z lahkoto spopadete z vsakim izzivom. S tehnologijo, kot so brezžični polnilnik mobilnega telefona ter kamere za prikaz okolice in vzvratno vožnjo, ste pripravljeni na vsako situacijo. 

Tukaj odkrijte vozilo SEAT Ateca SUV.

Kupite mestno vozilo SEAT Ibiza

Ena in edina nova SEAT Ibiza. Na voljo v tri- in petvratni različici ter kot karavan. Živahno, zmogljivo vozilo, ki na ceste prinaša slog. Z mestnim vozilom SEAT Ibiza je pustolovščina prav običajna. Najnovejša različica legendarnega vozila Ibiza je elegantno vozilo, popolno za raziskovanje mesta. Leta 2017 je osvojila nagrado Red Dot Design.

Kliknite tukaj, če želite izvedeti več o mestnem vozilu SEAT Ibiza.

Kupite vozilo SEAT Leon kombilimuzino

Kjer se srečata zmogljivost in popolnost. Kombilimuzina za tiste, ki verjamejo v vožnjo. SEAT Leon je eno najbolj znanih vozil na cesti. Znano je po veličastni zmogljivosti in legendarnem sodobnem dizajnu.

Najnovejša različica našega znanega vozila se ponaša z osupljivo tehnologijo, kot so popolnoma digitalni zaslon, brezžični polnilnik mobilnega telefona, da se vam nikoli ne izprazni baterija, sistem dostopa do vozila brez ključa in tehnologija Full Link.

Tukaj preberite več o vozilu SEAT Leon kombilimuzina.

Kupite sedemsedežni MPV SEAT Alhambra

Vsestranski sedemsedežni MPV z 2340 litri prostora. In veliko prostora tudi za vašo domišljijo. SEAT Alhambra je popolno družinsko vozilo z veliko prostora in številnimi varnostnimi funkcijami. Bodite pripravljeni na vse s sistemom zaznavanja mrtvega kota, asistenco za ohranjanje smeri, sistemom za zaznavanje utrujenosti voznika, sedmimi varnostnimi blazinami in sistemom SEAT Call, če boste morali poklicati pomoč.

Odkrijte več o sedemsedežnem MPV-ju SEAT Alhambra in njegovih funkcijah varnosti, tehnologije in dizajna.