SEAT Mechaniker füllt gerade SEAT Motoröl nach
Za boljšo vidljivost

Originalni brisalci SEAT.

Brezhibne metlice brisalcev vašega vozila SEAT Ateca, Leon, Tarraco in ostalih modelov so nujne za čiščenje vetrobranskega stekla ter jasen pogled v dežju in snegu. V primeru obrabe pride do ostajanja sledi, ki bistveno otežijo pogled na prometne razmere. Bodite preudarni in metlice brisalcev predčasno zamenjajte.

Originalne metlice brisalcev SEAT lahko kupite v poslovalnici SEAT.

Zwei Flaschen der SEAT Longlife Motorenöle

Prednosti originalnih brisalcev SEAT.

- Visoka kakovost in odpornost gumijaste metlice brisalca.

- Maksimalno prileganje obliki vetrobranskega stekla.

- Prilagojeno ujemanje med polmerom brisanja in velikostjo vetrobranskega stekla, specifično za vozilo.

Originalne metlice brisalcev SEAT lahko kupite v poslovalnici SEAT.

Najpogostejša vprašanja.

Kako pogosto je treba zamenjati brisalce?

Kako hitro se brisalci obrabijo in jih je zato treba zamenjati, je zelo odvisno od njihove uporabe ter letno prevoženih kilometrov. Načeloma se priporoča, da brisalce svojega vozila SEAT Ateca, Leon, Tarraco in ostalih modelov menjate v rednih intervalih. Samo tako lahko namreč zagotovite dobro zmogljivost brisanja in preprečite nenaden pojav lis.

Naš nasvet: v prtljažniku vozila hranite nadomestni paket metlic brisalcev. Tako boste vedno imeli pri roki nove metlice brisalcev, ne glede na odpiralne čase trgovin.

Ali je v Sloveniji menjava brisalcev obvezna?

Ne, glede tega ni določena nobena zakonska obveznost. Ker pa je prost in neoviran pogled pomemben dejavnik za varnost, bi moral vsak udeleženec v prometu skrbeti za redno menjavo brisalcev.

Kaj lahko storim, da podaljšam življenjsko dobo brisalcev?

Z redno in vestno nego lahko odložite potrebno zamenjavo brisalcev. Pri tem je pomembno redno čiščenje in preverjanje vetrobranskega stekla ter gumijastih metlic brisalcev. Svetujemo uporabo čistilnih sredstev, ki ne poškodujejo mehčal plastičnih delov in gume.

Več informacij o ponudbi najdete pri pooblaščenem servisu SEAT.