Ein Hund sitzt auf der Rückbank eines SEAT.
Pripomočki za prevoz psov

Praktična oprema za štirinožne prijatelje.

Dopolnilna oprema SEAT za prevoz psov poskrbi za dobro počutje in varnost vašega štirinožca med vožnjo. Začnite naslednje potovanje s svojim ljubljenčkom brez skrbi - s tem praktičnim pripomočkom je to povsem preprosto.

Ein Hund sitzt auf der SEAT Hundedecke auf der Rückbank eines Autos

Zaščitno pregrinjalo.

Zaščitno pregrinjalo ščiti zadnjo stran sprednjih sedežev in zadnjo sedežno klop pred praskami, vlago in umazanijo. Tako lahko svojega hišnega ljubljenčka udobno prevažate in ohranite vozilo čisto dlje časa.

Ein offener SEAT Kofferraum, darin sieht man das SEAT Trenngitter.

Ločilna rešetka.

Ločilno rešetko odlikuje preprosta montaža. Ločuje potniški prostor od prtljažnega in je tako idealna za prevažanje hišnih ljubljenčkov. Dobavljiva je za številne modele, na primer za vozilo SEAT Ateca iz modelskega leta 2017.

Podloga za prtljažnik.

Poltrda podloga za prtljažnik iz fleksibilne gume se natančno prilega, je zlahka odstranljiva in jo je preprosto čistiti. Na primer za vozilo SEAT Arona iz modelskega leta 2018.

Zu sehen ist ein kleiner Hund der auf einer SEAT Kofferraum­decke im Kofferraum sitzt

Obloga za prtljažnik.

Vodoodporna obloga za zaščito pred pasjo dlako ohranja čistost prtljažnega prostora v vaših vozilih SEAT Arona, Ateca, Leon in ostalih modelih ter hkrati ponuja tudi praktične stranske torbice za shranjevanje. Zavihek za vstop preprečuje praske na odbijaču, ki jih lahko povzroči pes pri vstopanju. Mere: približno 156 × 119 cm.

Eine Produktabbildung einer SEAT Transportbox

Torba za transport psov.

Torba iz blaga za transport živali. Mere: približno 48 × 30 × 30 cm. Možna je pritrditev na varnostni pas na zadnji klopi vozila. Vključno z nosilnim jermenom.

Ein Hund sitzt auf der Rückbank eines Autos und ist mit einem SEAT Sicherheitsgurt angegurtet

Varnostna oprsnica.

Varnostna oprsnica je primerna za pse, težke od 25 do 40 kg, in je dobavljiva za vaše vozilo SEAT Arona, Ateca, Leon ter vse druge modele.

Več informacij o ponudbi najdete pri pooblaščenem servisu SEAT.