Otroški sedeži SEAT

Varnost in udobje za vaše otroke.

Varnost vaših otrok ima najvišjo prednost. Zato ponujamo tukaj navedene otroške sedeže za vaše vozilo SEAT, ki zagotavljajo optimalno zaščito v primeru trka in jih je mogoče tudi individualno prilagoditi. Da boste lahko izbrali primeren otroški sedež, ki bo ustrezal otroku, sedežu in avtomobilu, vam predstavljamo manjšo izbiro otroških sedežev SEAT s pritrdilnimi sistemi ISOFIX. V poslovalnici SEAT vam bodo z veseljem svetovali!

 

Otroški sedež SEAT DUO PLUS.

Ta sedež omogoča udoben in varen prevoz otrok od pribl. 9 mesecev do pribl. 4 let ali od pribl. 9 do pribl. 18 kg. S 3-stopenjskim nastavljanjem naklona je idealen za potrebe otroka, s 5-točkovnim varnostnim pasom pa zagotavlja največjo varnost.

 

Otroški sedež SEAT Peke G1 Trifix I-Size.

Odlično ustreza potrebam otrok, velikih od 76 do pribl. 105 cm. Preprosta in varna montaža otroškega sedeža v vaše vozilo SEAT Ibiza, Alhambra, Arona in vse druge modele zaradi sider ISOFIX in zgornjega pritrdilnega pasu.

 

 

Prevleka za sedež.

Ščiti sedeže pred odtisi. S torbico za pripomočke v spodnjem delu.

Lupinica SEAT Safe Plus SHR II.

Razvita posebej za otroke od rojstva do pribl. 15 mesecev oziroma do pribl. 13 kg. Sedež je mogoče namestiti v smeri ali v nasprotni smeri vožnje, pritrdi pa se s 3-točkovnim varnostnim pasom. S senčnikom za zaščito dojenčka pred sončnimi žarki.

 

Lupinica SEAT Peke Go I-Size.

Za udoben in varen prevoz otrok od 0 do pribl. 15 mesecev. Primerna do telesne višine pribl. 83 cm oziroma teže pribl. 13 kg. Novi standard otroških sedežev ECE R129 (I-Size). Barvni nadzorni prikazi pri pravilni zaskočitvi adapterja preklopijo z rdeče na zeleno.

 

Nosilec za otroške sedeže SEAT Peke Go I-Size.

Nosilec, ki se prek ušesc ISOFIX vozila SEAT Ibiza, Alhambra, Arona in ostalih modelov poveže s karoserijo in tako otroku zagotovi še boljšo zaščito. Oporna noga poskrbi za stabilnost. Otroški sedež se na nosilec pritrdi s preprostim klikom. Nosilec lahko ostane nameščen v vozilu.

 

Več informacij o ponudbi najdete pri pooblaščenem servisu SEAT.

Kje je najbližji pooblaščen servis SEAT?