Ein Mädchen sitz im Kindersitz auf der Rückbank eines SEAT. Eine Frau lehnt sich zu dem Mädchen ins Auto.
Otroški sedeži SEAT

Varnost in udobje za vaše otroke.

Varnost vaših otrok ima najvišjo prednost. Zato ponujamo tukaj navedene otroške sedeže za vaše vozilo SEAT, ki zagotavljajo optimalno zaščito v primeru trka in jih je mogoče tudi individualno prilagoditi. Da boste lahko izbrali primeren otroški sedež, ki bo ustrezal otroku, sedežu in avtomobilu, vam predstavljamo manjšo izbiro otroških sedežev SEAT s pritrdilnimi sistemi ISOFIX. V poslovalnici SEAT vam bodo z veseljem svetovali!

Otroški sedež SEAT DUO PLUS.

Ta sedež omogoča udoben in varen prevoz otrok od pribl. 9 mesecev do pribl. 4 let ali od pribl. 9 do pribl. 18 kg. S 3-stopenjskim nastavljanjem naklona je idealen za potrebe otroka, s 5-točkovnim varnostnim pasom pa zagotavlja največjo varnost.

Otroški sedež SEAT Peke G1 Trifix I-Size.

Odlično ustreza potrebam otrok, velikih od 76 do pribl. 105 cm. Preprosta in varna montaža otroškega sedeža v vaše vozilo SEAT Ibiza, Alhambra, Arona in vse druge modele zaradi sider ISOFIX in zgornjega pritrdilnega pasu.

Prevleka za sedež.

Ščiti sedeže pred odtisi. S torbico za pripomočke v spodnjem delu.

Zu sehen ist die SEAT Babyschale Safe Plus SHR II in rot.

Lupinica SEAT Safe Plus SHR II.

Razvita posebej za otroke od rojstva do pribl. 15 mesecev oziroma do pribl. 13 kg. Sedež je mogoče namestiti v smeri ali v nasprotni smeri vožnje, pritrdi pa se s 3-točkovnim varnostnim pasom. S senčnikom za zaščito dojenčka pred sončnimi žarki.

Lupinica SEAT Peke Go I-Size.

Za udoben in varen prevoz otrok od 0 do pribl. 15 mesecev. Primerna do telesne višine pribl. 83 cm oziroma teže pribl. 13 kg. Novi standard otroških sedežev ECE R129 (I-Size). Barvni nadzorni prikazi pri pravilni zaskočitvi adapterja preklopijo z rdeče na zeleno.

Nosilec za otroške sedeže SEAT Peke Go I-Size.

Nosilec, ki se prek ušesc ISOFIX vozila SEAT Ibiza, Alhambra, Arona in ostalih modelov poveže s karoserijo in tako otroku zagotovi še boljšo zaščito. Oporna noga poskrbi za stabilnost. Otroški sedež se na nosilec pritrdi s preprostim klikom. Nosilec lahko ostane nameščen v vozilu.

Več informacij o ponudbi najdete pri pooblaščenem servisu SEAT.