Servis SEAT

Vaš SEAT v najboljših rokah.

Da bi v naših vozilih, ustvarjenih v sončni Barceloni, uživali čim dlje, smo za vas razvili številne servisne ponudbe. Da pri servisiranju ne bi doživeli neprijetnih presenečenj, Porsche Finance Group s številnimi ugodnimi finančnimi storitvami poskrbi za miren spanec. Prepričajte se sami.

Strokovni servis SEAT

Strokovnjaki za vaš SEAT.

Nihče ne pozna vašega vozila SEAT tako dobro kot strokovnjaki pooblaščenega servisa SEAT. Zato ste lahko prepričani, da je vaše vozilo tukaj v najboljših rokah. Uporabite številne servisne storitve, denimo Servis pnevmatik SEAT, Servis z glavnim pregledom, Servis Clever Repair in druge. Izkoristite najvišjo kakovost in pregledne stroške.

Asistenca Porsche Slovenija - SEAT

Več informacij o brezmejni mobilnosti.

Pri nakupu vozila SEAT lahko pričakujete najboljšo kakovost. Kljub temu se včasih znajdemo v položaju, denimo pri okvari ali nezgodi, v katerem smo odvisni od pomoči. Jamstvo mobilnosti, ki vam ga zagotavlja Asistenca Porsche Slovenija - SEAT, ki poskrbi, da ste brezskrbno mobilni. Pri okvari ali nesreči smo za vas na voljo 24 ur na dan: 080 19 40.

Jamstva SEAT

Sproščeno na poti.

Pri vožnji z vozilom SEAT lahko uživate na vso moč, kajti z vozilom SEAT ste najbolje zaščiteni. S podaljšanim jamstvom in jamstvom mobilnosti ter obveznim škodnim zavarovanje in kasko zavarovanjem.