Originalna dopolnilna oprema SEAT

Za vaš čisto osebni SEAT

Naredite iz svojega SEAT Leona čisto osebni SEAT: s številno dopolnilno opremo SEAT Leon. Pustite se navdihniti: izbirajte med športnimi, priročnimi in udobnimi idejami, ki najbolj ustrezajo vam in vašemu SEAT Leonu.

Performance

Športni značaj

Poudarite športni značaj vozila - z originalno dopolnilno opremo SEAT® imate vse možnosti. Zaradi športnih dekorativnih elementov, aerodinamičnih delov, športnih pedalov in še marsičesa bo srce vsakega voznika bilo hitreje.

Notranja oprema

Številne ideje

Naredite notranjost svojega vozila SEAT še udobnejšo, bolj stilsko in priročnejšo. Z lepo prestavno ročico v videzu aluminija ali elegantnimi vstopnimi letvami boste ustvarili optične poudarke. Medtem ko priročno držalo za pijačo nudi veliko prostora za vse, kar želite imeti pri roki.

Transport

Rešitve za vsako prtljago

Za dopust, prosti čas ali šport: s transportnimi rešitvami SEAT imate s sabo vedno vse, kar vam je pomembno. Osnovni strešni nosilci predstavljajo osnovo za dopolnilno transportno opremo, denimo priročne nosilce za kolesa.

Aluminijasta platišča

Od elegantnih do športnih

Ne glede na to, ali dajete prednost športnemu ali elegantnemu nastopu - stilska aluminijasta platišča iz originalne dopolnilne opreme SEAT® nudijo pravi dizajn za prav vsak okus.

Zaščita

Brezhibno zaščiteni

Da bi bil vaš SEAT dalj časa videti kot nov - tudi če sta že veliko užitkov pri vožnji doživela skupaj: z dodatno oblogo prtljažnika bo prtljažnik ostal čist, medtem ko talne obloge ohranjajo čistočo prostora za noge. Zavesice pa ščitijo karoserijo pred prahom in kamni.

Želite izvedeti več o SEAT Leonu?