Najboljša majhna vozila za mestno vožnjo.

Ponudba majhnih vozil znamke SEAT je obširna. V notranjosti boste ugotovili, da so naša kompaktna vozila majhna le v smislu velikosti. Njihova zasnova je velika, tehnologija in varnostne funkcije v notranjosti pa zares navdihujoče.

Z majhnimi vozili se je idealno voziti po mestu, saj voznikom med vožnjo nudijo fleksibilnost na prometnih cestah, parkiranje pa je mogoče na ozkih parkirnih mestih, v stranskih ulicah ali na parkiriščih, urejenih posebej za kompaktna majhna vozila.

Majhna vozila so običajno bolj ekonomična pri porabi goriva kot večja vozila. Z vozilom z dosti bolj učinkovito porabo goriva boste opazili veliko razliko v denarnici, saj se boste lahko z enako količino goriva peljali dlje. 

Za volanom majhnega vozila, kot je SEAT Ibiza, boste takoj opazili, kako zabavno ga je voziti. Manjša vozila običajno pospešujejo hitreje kot večja, dizajn vozila pa vam omogoča ostrejše zavoje in učinkovito zaviranje, kar vozniku daje edinstven občutek nadzora.

Poleg teh odličnih razlogov za nakup majhnega vozila, kot je Ibiza, je široka ponudba razpoložljive dodatne opreme za vaše novo kompaktno majhno vozilo. Dopolnilna oprema vam odpre svet možnosti na področju pametnih rešitev za shranjevanje, povezljivosti za najboljšo izkušnjo povezanega vozila in stilsko končno obdelavo, s katero vaše majhno vozilo kar sije.

Legendarno mestno vozilo SEAT Ibiza

Nova SEAT Ibiza je majhno vozilo z velikim potencialom. Trenutna različica legendarnega modela znamke SEAT je peta generacija Ibize. Je majhno vozilo, opremljeno z najnovejšo tehnologijo, zaradi katere je eno izmed najbolj udobnih, varnih in prijetnih vozil v svojem razredu. Od multimedijskega sistema z vmesnikom Bluetooth® do biksenonskih smernih luči AFS - vozilo je tako inteligentno kot zaželeno. 

Zaradi natančnih dinamičnih linij na karoseriji vozila in odličnega videza je SEAT Ibiza eno najbolj vročih vozil v tem segmentu in tudi na celotnem trgu. Ponuja enako mero prostora in udobja ter izbiro učinkovitih in zmogljivih motorjev, zato je vsestransko vozilo, ki vas bo navdušilo z vsakega vidika.

Dobitnik nagrade WhatCar? Nagrada za majhno vozilo leta 2018 Best Small Car in nagrada RedDot Design 2017 sta pripadli vozilu SEAT Ibiza, ki je referenca za odličnost v dizajnu in uglajenosti. S svežim in mladim dizajnom, toda dobro uravnoteženim videzom, Ibiza naredi izjemno močan vtis.

Glede na svoje potrebe izberite pravo kompaktno mestno vozilo SEAT Ibiza med šestimi različicami - SE, SE Technology, FR, FR Sport, Xcellence in Xcellence LUX.