Avtomobilski salon Ženeva 2019

SEAT z električno mobilnostjo vstopa v prihodnost

Nazaj na Novice in dogodki
01. 03. 2019

M****artorell (Španija), 28. februar 2018 - SEAT bo na letošnjem mednarodnem avtomobilskem salonu v Ženevi svetovni javnosti premierno predstavil svoje prvo konceptno vozilo na izključno električni pogon, ki so ga zasnovali na modularni platformi za električni pogon (MEB) koncerna Volkswagen.

SEAT-ovo konceptno vozilo je odgovor na mnoga vprašanja v zvezi s tem, kakšna bo v prihodnosti mobilnost z vozilom, ki z zmogljivostjo, dizajnom in tehnologijo še vedno odraža temeljne vrednote znamke. Vozilo, ki bo temeljito premešalo karte na trgu, sledi tržnim trendom glede elektrifikacije in večje povezljivosti.

"To konceptno vozilo je za SEAT projekt iz strasti; kaže, kaj je mogoče doseči s sinergijo dizajna, tehnologije in preseganja meja, da bi izpolnili zahteve za prihodnjo mobilnost," je povedal Luca de Meo, predsednik uprave družbe SEAT.

Konceptno vozilo povezuje SEAT-ove temeljne vrednote in inovativne tehnologije

SEAT bo konceptno vozilo svetovni javnosti premierno predstavil na večeru koncerna Volkswagen, ki bo 4. marca 2019, potem pa bo na ogled na SEAT-ovem razstavnem prostoru na ženevskem mednarodnem avtomobilskem salonu.