Naša popolnoma nova ponudba vozil SUV.

Včasih ni dovolj le imeti vozilo. Za kar največjo prostornost in zmogljivost za vožnjo po terenu ni nič boljšega kot SUV. Vozila SUV voznikom ponujajo dodatno oddaljenost od tal in robustnost z mehanizmi štirikolesnega pogona, zaradi česar so ta vozila idealna za izlete po neutrjenih poteh.

V naši ponudbi vozil SUV lahko najdete vozila SEAT Ateca, naš prvi SUV, SEAT Arona SUV in najnovejši veliki SEAT Tarraco SUV. Vsako novo vozilo ponuja nekaj drugačnega, zato boste zagotovo našli pravo zase.

Oglejte si naše modele SUV tukaj.

SEAT Ateca SUV

SEAT Ateca daje videz samozavesti z dinamičnim slogom, ki se odraža z vsako ostro zunanjo linijo. Je prostorno, okretno in čudovito oblikovano vozilo 4x4, s katerim se lahko z vsakdanom spopadete z uglajenostjo. To vozilo je zasnovano z namenom, da bi vsak dan bil preprost, vsakdanjik pa izpopolnjen. Zaradi samozavestnega in prepoznavnega dizajna izstopa na vsaki cesti, napredna tehnologija v notranjosti pa vam olajša in popestri dan.

Novo vozilo ima pametne funkcije, kot so vrtljivi gumb Driving Experience, brezžični polnilnik, parkirna asistenca Park Assist, sistem za nadzor prometa Front Assist, sistem za dostop in zagon brez ključa Keyless Access in virtualni pedal. Pri snovanju vozila smo vselej upoštevali voznika, zato ima nova SEAT Ateca vse, kar potrebujete vsak dan.

Svet je novo vozilo SEAT Ateca spoznal na avtosalonu v Ženevi leta 2016 in od tedaj je vozilo poželo veliko uspehov. Po začetku prodaje septembra leta 2016 je naš premierni SUV osvojil številne nagrade za odlično zmogljivost, dizajn in funkcije. What Car? v Združenem kraljestvu mu je dve leti zapored podelil nagrado Best SUV (Best Small SUV za leto 2017 in Best Family SUV za manj kot 20.000 funtov za leto 2018).

Zdaj je eden najbolj priljubljenih modelov v ponudbi znamke SEAT, ponuja pa stilski videz in odlične specifikacije. Na voljo je tudi s štirikolesnim pogonom 4Drive, zato je pripravljen na vse.

Dimenzije znašajo 4363 mm v širino in 1841 mm v dolžino, prostornina prtljažnika je med 485 in 510 litri, s čimer izstopate iz množice in se na cesto podate s profesionalnim ergonomičnim dizajnom.

Tukaj odkrijte vozilo SEAT Ateca SUV.

SEAT Arona SUV

SEAT Arona je SUV, izdelan za drzne. Arona je nekoliko bolj kompaktna, toda velikost ne vpliva na njen slog ali zmogljivost. Ker gre za SUV z majhnimi dimenzijami, je Arona idealen model za vožnjo po ozkih mestnih ulicah čez teden in pobeg na prostrano podeželje med vikendom.

Od začetka prodaje novembra leta 2017 je SEAT Arona SUV hitro postajala vedno bolj priljubljena tako pri avtomobilskih medijih kot javnosti. Arona je prejela nagradi Best Small SUV 2018, ki jo podeljuje revija What Car? v Združenem kraljestvu. Izbirate lahko med sedmimi nivoji opreme in široko ponudbo vznemirljive standardne opreme.

Z najsodobnejšimi funkcijami tehnologije, kot so brezžični polnilnik mobilnega telefona, Full Link, sistem za dostop in zagon brez ključa Keyless Entry in ambientna osvetlitev, boste popolnoma pripravljeni na vse, kar vam bo pripravilo življenje. 8-palčni digitalni zaslon vam ponuja najboljšo izkušnjo povezanega vozila, saj omogoča integracijo z vmesniki Apple CarPlay™, Android Auto™ in MirrorLink™. S parkirno asistenco Park Assist, kamero za vzvratno vožnjo ter senzorji za dež in zunanjo svetlobo boste vi in vaši najdražji varni tudi v vozilu Arona SUV.

Tukaj odkrijte vozilo SEAT Arona SUV.

SEAT Tarraco SUV

Kmalu prihaja nov veliki SUV, ki bo dopolnil našo ponudbo vozil tovrstne kategorije - SEAT Tarraco. Ljubitelji vozil SEAT so izbrali ime Tarraco, potem ko so predlagali in glasovali med stotinami morebitnih imen v izzivu #SEATseekingName, ki ga je družba SEAT pripravila za javnost.

Tarraco za en segment presega vozilo Ateca, v njem pa je prostora za do sedem potnikov. Funkcije modela MPV so prisotne tudi v tem vozilu. Ljudje so iz ožjega izbora štirih morebitnih imen izbrali ime Tarraco. Druga predlagana imena so bila še Avila, Aranda in Alboran. Za ime Tarraco, ki izvira iz starorimske besede za katalonsko mesto Tarragona, je glasovalo 146.124 ljudi iz 134 držav.

Z začetkom prodaje vozila Tarraco se zaključuje največja produktna ofenziva v zgodovini izdelovalca vozil, potem ko so bili od leta 2016 na trg uvedeni že trije popolnoma novi modeli, prenovljeni pa sta bili legendarni mestni kombilimuzini Ibiza in Leon.

V standardni različici je v velikem SUV-ju Tarraco prostora za pet ljudi, toda z drsnimi in zložljivimi vrati se lahko Tarraco spremeni v ogromnega, prostornega sedemsedežnega enoprostorca.

Tukaj odkrijte SEAT Tarraco SUV.