Nove ponudbe za vozila.

Pri skoraj vsakem popolnoma novem vozilu SEAT imate na voljo kakšno izjemno ponudbo. Ne glede na to, ali iščete vozilo za osebno uporabo ali celoten vozni park za podjetje, boste našli veliko zanimivih ponudb za nova vozila, ki se prilegajo vašemu proračunu, cene in pogoji pa so zelo konkurenčni.

Za vozila SEAT vam nudimo številne izjemne ponudbe za SUV-je, osupljive ponudbe za družinska vozila in najboljše ponudbe za kombilimuzine, kot je na primer čudovita, nagrajena SEAT Ibiza.

Če iščete enkratno ponudbo za družinska vozila, je SEAT Alhambra prava izbira. Osupljiv sedemsedežni MPV lahko družinske izlete spremeni v sanjski oddih.

Vozila SUV postajajo vedno bolj priljubljena in tudi SEAT veliko stavi na ta zmogljiva vozila s štirikolesnim pogonom 4x4. Odkrijte najboljše ponudbe za naše SUV-je in se zaljubite v vozilo SEAT Ateca SUV, najbolj dinamičen večnamenski SUV na trgu.

Ateca SUV je odlična izbira za manevriranje po mestni krajini, obenem pa vam ob vikendih omogoča pobeg na podeželje. Ateca je pravi SUV za vas, če iščete odlično vozilo srednje velikosti, če pa iščete večji SUV, pa se odločite za neverjetni in popolnoma novi SEAT Tarraco.

Če želite nekaj bolj elegantnega in okretnega, pa si oglejte naše neverjetne ponudbe za mestna vozila in majhna vozila, kjer lahko najdete najboljše cene za vozilo SEAT Ibiza.

Odkrijte več informacij pri lokalnem trgovcu ali kliknite spodaj za najnovejše informacije o novih ponudbah za vozila.

Ponudbe za rabljena vozila

Če iščete ponudbo rabljenih vozil, ste lahko prepričani, da so bila rabljena vozila v okviru programa DasWeltAuto znamke SEAT temeljito pregledana in testirana, da so zdaj kot nova.

Ta program je eden najboljših nagrajenih programov rabljenih vozil, ki jih podpirajo izdelovalci vozil. Zaradi naših strokovnjakov in kakovostnih originalnih delov je vaša najboljša izbira za nakup rabljenih vozil SEAT.

Več kot 100 točk rabljenega vozila pregleda, preizkusi in certificira usposobljen servisni svetovalec družbe SEAT. Naš večtočkovni pregled vključuje pregled osvetljave in instrumentov, krmiljenja in vzmetenja, zavor in tudi karoserije. Temeljito bomo pregledali tudi motor ter izvedli natančen test na cesti za zagotavljanje vaše varnosti in zadovoljstva.

Rabljena vozila SEAT lahko najdete v kateri koli naši trgovini, lahko pa tudi na spletnih straneh posameznih trgov pobrskate med ponudbo prek storitve DasWeltAuto. 

Ponudbe servisa in vzdrževanja vozil

Če ste že lastnik vozila SEAT, ponujamo široko ponudbo servisa in vzdrževanja, tako da lahko vozilo ohranjate v odličnem stanju, pri tem pa ste mirni, da boste vedno dobili najboljšo ponudbo. Kliknite tukaj za več informacij o ponudbah servisa in vzdrževanja vozil