Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke

Storitve SEAT.

Izkoristite lahko številne ekskluzivne storitve, kot so:

  • Strokovnjak za popravila vozil: Strokovnjaki iz mreže servisnih centrov SEAT poskrbijo, da je vaše vozilo ponovno kot novo in lahko z njim nadaljujete pot.
  • Ekspresni servis: servis, ki nudi osnovna in hitra popravila za vozila SEAT, starejša od dveh let. 
  • Pametno popravilo: hitra in enostavna rešitev za popravilo majhnih udrtin in prask v 24 ali 48 urah po zelo nizki in konkurenčni ceni.
  • Prevzem in dostava vozila: storitev, pri kateri prevzamemo vozilo na vašem domu, ga odpeljemo na pooblaščeni servis za vzdrževanje ali popravilo in vam ga vrnemo v najboljšem stanju.
  • Izrabljena vozila: ponovna uporaba, obnova delov, zmanjšanje odpada in okolju prijazno ravnanje z vozili so pomembni vidiki obnove izrabljenih vozil.
  • Nadomestno vozilo: izbirate lahko med široko ponudbo modelov SEAT, ki so na voljo, ko jih potrebujete in kjer jih želite.
  • Asistenca Porsche Slovenija - SEAT: Bodite brez skrbi tudi v primeru okvare ali nezgode na cesti. Pomoč vam je na voljo 365 dni v letu, 24 ur na dan. Velja v Sloveniji in po Evropi. Z vami smo na vsakem kilometru in poskrbimo, da ste brezskrbno mobilni.
  • Pregled Pre-MOT in MOT: pooblaščeni servisni partnerji SEAT popolnoma brezplačno pregledajo vsak vidik testa MOT z najnovejšo tehnologijo.

Za več informacij o servisu SEAT povprašajte na lokalnem servisnem centru SEAT.