Servis, vzdrževanje & popravila vozil.

Servis in vzdrževanje sta ključnega pomena za ohranjanje vozila v kar najboljšem stanju. Zato vam ponujamo široko paleto vnaprej določenih cenovnih možnosti, tako da se lahko na cesto podate brez nepričakovanih stroškov. Servis SEAT. Visoka kakovost izvedbe del je zagotovljena.

Prav tako je enostavna organizacija. Na spletu vnesite številko modela in izberite vrsto servisa ter si tako rezervirajte servis za svoje vozilo. Uporabljamo originalne dele SEAT in najnovejšo tehnologijo, zato lahko vselej zagotovimo, da vam vozilo vrnemo v najboljšem stanju. Najboljši del tega pa je, da je storitev hitra, zato jo lahko opravimo kar med tem, ko čakate.

Vzdrževanje

Z vzdrževanjem lahko na odličen način optimizirate zmogljivost, varnost in učinkovitost vozila SEAT. Naši strokovnjaki so posebej usposobljeni, da servisirajo vaše vozilo, ter lahko opravijo vse potrebne naloge za zagotavljanje vašega udobja in varnosti. Ponujamo široko paleto storitev:

 • Pregled vozila: ohranite jamstvo vozila, uporabljajte le dele SEAT in poiščite najboljše nasvete pri pooblaščeni mreži SEAT.
 • Dodatna dela: uravnajte delovanje svojega vozila s kakovostjo naših originalnih delov in dodatne opreme.
 • Pogosta obraba vozila: na primer menjava pnevmatik ali zavornih oblog in kolutov.

 

Jamstvo Porsche Slovenija - SEAT vam je na voljo za 4, 5 ali 6 let. Jamstvo zagotavlja, da vzdrževanje vozila vedno opravi naša ekipa strokovnjakov, s čimer je zajamčeno, da se lahko mirno in varno peljete daleč v prihodnost.

Servis SEAT

Servis SEAT ponuja optimalne standarde storitev ter zagotavlja kakovostna popravila in vzdrževanje vašega vozila. Uporabljamo samo originalne dele in dodatno opremo SEAT, s čimer podaljšamo uporabno dobo vašega vozila. Prizadevamo si za odličnost v vsaki podrobnosti, kar zagotavlja, da je vaše vozilo spet kot novo.

Koristite lahko naslednje možnosti servisa vozil:

 • Strokovnjak za popravila vozil: Strokovnjaki iz mreže servisnih centrov SEAT poskrbijo, da je vaše vozilo ponovno kot novo in lahko z njim nadaljujete pot.
 • Ekspresni servis: servis, ki nudi osnovna in hitra popravila za vozila SEAT, starejša od dveh let. 
 • Pametno popravilo: hitra in enostavna rešitev za popravilo majhnih udrtin in prask v 24 ali 48 urah po zelo nizki in konkurenčni ceni.
 • Prevzem in dostava vozila: storitev, pri kateri prevzamemo vozilo na vašem domu, ga odpeljemo na pooblaščeni servis za vzdrževanje ali popravilo in vam ga vrnemo v najboljšem stanju.
 • Izrabljena vozila: ponovna uporaba, obnova delov, zmanjšanje odpada in okolju prijazno ravnanje z vozili so pomembni vidiki obnove izrabljenih vozil.
 • Nadomestno vozilo: izbirate lahko med široko ponudbo modelov SEAT, ki so na voljo, ko jih potrebujete in kjer jih želite.
 • Asistenca Porsche Slovenija - SEAT: Bodite brez skrbi tudi v primeru okvare ali nezgode na cesti. Pomoč vam je na voljo 365 dni v letu, 24 ur na dan. Velja v Sloveniji in po Evropi. Z vami smo na vsakem kilometru in poskrbimo, da ste brezskrbno mobilni.
 • Pregled Pre-MOT in MOT: pooblaščeni servisni partnerji SEAT popolnoma brezplačno pregledajo vsak vidik testa MOT z najnovejšo tehnologijo.

Za več informacij o servisu SEAT povprašajte na lokalnem servisnem centru SEAT.

Prednosti nakupa vozila SEAT

Pri družbi SEAT vam pomagamo skleniti avtomobilsko zavarovanje ali pa vam pripravimo zavarovalno ponudbo, saj vemo, da je primerjanje pogodb, cen in ugodnosti lahko zapleteno, mi pa si želimo, da takoj začnete uživati v novem vozilu.

Vse zgoraj naštete ugodnosti lahko koristite že od prvega dne, saj imate številna jamstva. Ponujamo širok izbor jamstev za vozila, ki ustrezajo vašim potrebam glede na starost in kilometrino vašega vozila. Poiščite idealno ponudbo zase in pustite skrbi za sabo.