Tehnologija

Korak pred drugimi.

SEAT Ibiza je opremljena z najnovejšo tehnologijo, ki omogoča varnejšo, preprostejšo in zabavnejšo vožnjo.

9,2-palčni zaslon na dotik

Dvignjen pogled.

Nov 9,2-palčni zaslon na dotik je bil zasnovan tako, da se prilagaja vašemu vidnemu polju ter izboljša ergonomijo in varnost.

Digitalni kombinirani instrument Digital Cockpit SEAT

Vse je neposredno pred vami.

Naj bo vožnja lahkotna. Popolnoma digitalni 10,25-palčni voznikov zaslon v SEAT Ibizi namreč poskrbi za to, da so vsi podatki o vožnji prikazani točno tam, kjer jih želite.

Zvočni sistem BeatsAudio™

Popolna glasbena povezljivost.

Tako boste zadovoljili vse kvazi didžeje na zadnjih sedežih. Z zmogljivim zvočnim sistemom BeatsAudio™ se vsaka glasbena želja predvaja v brezhibni kakovosti.

Kamera za vzvratno vožnjo

Varna in zbrana pomoč pri vzvratnem parkiranju.

Manevriranje je tako veliko preprostejše. S pogledom na zaslon neposredno pred vami imejte pod nadzorom vse, kar je za vami.

 

Sistem Full Link

Vklop disko načina.

Ali želite predvajati glasbo neposredno iz pametnega telefona? Brez težav. Vstopite in aktivirajte neposredno sinhronizacijo s tehnologijo Full Link.

Ali želite izvedeti več o SEAT Ibizi?

Poraba goriva 5,1 - 6,9 l/100 km. Emisije CO₂ 102 - 156 g/km.

Asistenčni sistemi so dodatne elektronske naprave v motornih vozilih, ki vozniku pomagajo v določenih voznih situacijah. Vendar so ti sistemi podvrženi fizikalnim in sistemskim omejitvam in voznika ne odvezujejo odgovornosti, da upravlja svoje vozilo. V navodilih za uporabo preberite (pred prvo vožnjo), v kolikšni meri vas asistenčni sistem podpira.