SEAT Arona

Preskoči monotono.

Poenostavljamo odločitev za nakup. Tu je SEAT Arona z avtomatskim menjalnikom, opremljena za vsa nova doživetja, ki je tvoja že za 19.489 €*.

Še pred prvim kilometrom lahko poskrbiš, da bodo tvoje poti brezskrbne, zato ti poleg 4-letnega jamstva podarjamo še dodatno leto - skupaj torej kar 5 let jamstva.

Arona te bo navdušila z vsestransko zmogljivostjo, ki jo dopolnjuje drzna zunanjost - ponoči z naprednimi žarometi, podnevi pa s prepoznavnimi linijami.

    *Cena vozila že vključuje bonus v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 1.500 EUR z DDV do katerega je leasingojemalec upravičen, v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu vozila z družbo Porsche Leasing SLO, d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, Podružnica v Sloveniji in permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.), pod pogoji akcije SEBON_2_24/SEBON_FIX_2_2024.

    Ponudba traja do 30. 6. 2024 oz. do odprodaje zalog. Vozila so na voljo v omejenih količinah. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila.