SEAT Ibiza TSI

Preskoči rutino.

Če je vsak dan enak tistemu pred njim, potem se zdi siv, tudi če je vreme sončno. Jasno, za popestritev je ključna sprememba in SEAT Ibiza TSI že za 16.999 €* je odlična izbira.

Obišči najbližji salon vozil SEAT in izkoristi posebno ponudbo!

Ibiza je vedno za zabavo. Za varnost poskrbi kamera za vzvratno vožnjo, z zaslonom na dotika pa za zanesljivo navigacijo vsepovsod.

Že pred prvim kilometrom lahko poskrbiš, da bodo tvoje poti brezskrbne, zato ti poleg 4-letnega jamstva podarjamo še dodatno leto - skupaj torej kar 5 let jamstva.

SEAT Ibize pa ne priporočamo le mi, temveč se temu pridružujejo tudi slovenski avtomobilistični strokovnjaki, saj so jo razglasili za zmagovalko testa PRIMA, ki je ocenjeval najboljši nakup vozila do 20.000 €.

    *Cena vozila že vključuje bonus v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 1.500 EUR z DDV do katerega je leasingojemalec upravičen, v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu vozila z družbo Porsche Leasing SLO, d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, Podružnica v Sloveniji in permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.), pod pogoji akcije SEBON_2_24/SEBON_FIX_2_2024.

    Ponudba traja do 30. 6. 2024 oz. do odprodaje zalog. Vozila so na voljo v omejenih količinah. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila.