Pred počitnicami preverite stanje svojega vozila

Počitnice so čas, ko se lahko popolnoma odklopimo in svoje skrbi pustimo za sabo. So čas za uživanje. Vse skrbi glede brezhibnosti svojega vozila SEAT prepustite nam. Ob nakupu vozila SEAT namreč ne dobite le novega avtomobila - dobite tudi partnerja, ki vam stoji ob strani tudi, ko ne gre vse po načrtih.

Kaj je treba preveriti, preden se odpravite na daljšo pot?

Preverite delovanje brisalcev in njihovih metlic ter jih po potrebi zamenjajte. Ker so brisalci izjemno pomembni za varnost v vozilu, svetujemo, da se za nasvet obrnete na strokovnjake na pooblaščenem servisu SEAT, kjer vam bomo pomagali pri izboru in namestitvi ustreznih brisalcev.

V vročih poletnih dneh je okvarjena klimatska naprava ena izmed hujših zagat, ki se vam lahko pripetijo na cesti. Na pooblaščenem servisu SEAT vašo klimatsko napravo pred odhodom preverimo in po potrebi napolnimo ali zamenjamo kabinski filter zraka.

Svetujemo, da posebno pozornost namenite tudi pnevmatikam svojega vozila, saj te navadno z dodatno prtljago še bolj obremenimo. Tlak in obrabo pnevmatik lahko preverite sami, v primeru potrebe po menjavi in nakupu novih pa preverite našo ugodno ponudbo novih pnevmatik.

Transportna in dopolnilna oprema SEAT

Ste že ugotovili, kam boste naložili vso prtljago? Drži, da imajo številna vozila SEAT ogromno prostora v prtljažniku, a še vedno je potrebno poleg »običajne« prtljage nekam naložiti tudi razne športne rekvizite, ki so nujni za zabavne in avanturistične počitnice.

Originalna dopolnilna oprema SEAT vam ponuja široko paleto možnosti za varen transport opreme, ne glede na to, ali gre za dopust, prosti čas ali šport. Kolesa lahko recimo naložite na strešne nosilce ali pa na nosilec za kolesa na vlečni kljuki. V strešni prtljažnik oz. kovček lahko spravite smuči in ostalo smučarsko opremo ali pa številne pripomočke za kampiranje. Transportni sistemi so idealna dopolnilna oprema vašega vozila SEAT tako za zimske kot poletne počitnice.

Poleg originalnih transportnih sistemov pa v ponudbi najdete še:

  • Nabor opreme za hišne ljubljenčke (zaščitne sedežne prevleke, ločevalna mreža za prtljažnik, varnostni pas).
  • Otroško opremo (otroški varnostni sedeži).
  • Rešitve za prtljažnik (organizatorji, mreže, elastični trakovi …).
  • Platišča, predpražniki, zaščitne obloge in drugi dodatki.

Poleg kakovosti opreme vas bo prepričalo tudi dejstvo, da se originalna oprema SEAT brezhibno poda in prilega vašemu vozilu SEAT.

Navigacija in SEAT connect

S pametnim telefonom se povežite s svojim vozilom, še preden sedete vanj, med vožnjo pa razpolagajte s širokim naborom podatkov o vožnji s pomočjo kombiniranega digitalnega instrumenta tik pred vašimi očmi. Se vam to morda sliši predobro, da bi bilo res? SEAT vam omogoča, da ostanete z vašim vozilom povezani tudi na daljavo, s pomočjo dovršenih navigacijskih sistemov SEAT pa boste vedno na pravi poti.

Izbirate lahko med več navigacijskimi sistemi SEAT z glasovnim upravljanjem, zaslonom na dotik in posodobljenimi zemljevidi.

Še večjo povezljivost z vašim avtomobilom vam omogoča aplikacija SEAT CONNECT, s katero vzpostavite brezžično povezavo med vašim pametnim telefonom in vozilom. S funkcijo oddaljen dostop lahko kadarkoli in od koder koli preverite stanje ali lokacijo vašega avtomobila ter ga varno zaklenete.

Tako vas na poti nič več ne preseneti ali pa vam prekriža načrtov. Za vsak slučaj, pa je tu še Asistenca SEAT, ki velja po celotni Evropi, 24 ur na dan, vsak dan.

Ugodnosti za imetnike kartice SEAT Card

Ob nakupu vašega prvega vozila SEAT si čim prej priskrbite kartico ugodnosti SEAT Card, ki vam omogoča številne popuste in ugodnosti - od cenejših originalnih avto delov, transportnih sistemov in druge dopolnilne opreme, pa vse do brezplačnih ur v fitnesu, ugodnejših hotelskih nočitev, zabavnih aktivnosti za otroke in odrasle ter še veliko več. Ugodnosti se redno posodabljajo, pridobitev kartice pa je enostavna in brezplačna.

Oglej si celotno ponudbo dopolnilne opreme.