Ne glede na starost vašega vozila SEAT, je vselej pomembno, da se v vašem avtomobilu počutite varno in brezskrbno. Vsak lastnik si želi, da bi mu vozilo služilo dolgo in ostalo v odlični formi, za kar v največji meri poskrbi primerno in redno vzdrževanje. Pooblaščeni servisi SEAT ponujajo kakovostno storitev, ki poskrbi za brezhibno delovanje avtomobilov, tudi tistih, ki so starejši od štirih let.

Starejše vozilo zaupajte pooblaščenemu servisu.

Nihče ne pozna vašega vozila SEAT tako dobro kot strokovnjaki pooblaščenega servisa SEAT. Ena izmed glavnih prednosti pooblaščenih servisov  je v tem, da so nenehno povezani z matično tovarno SEAT, kar omogoča hitro in učinkovito diagnozo napak ter strokovno razrešitev tudi najzahtevnejših popravil.

Servis SEAT prav tako zagotavlja uporabo originalnih nadomestnih avtodelov SEAT, ki se brezhibno ujemajo z vsakim delom vozila. Ti vašemu avtomobilu podaljšajo življenjsko dobo, na zamenjane originalne dele pa prejmete še dvoletno jamstvo.

Z ustreznim vzdrževanjem lahko na odličen način optimizirate zmogljivost, varnost in učinkovitost vozila SEAT. Naši strokovnjaki so posebej usposobljeni za kakovosten servis vašega vozila ter lahko opravijo vse potrebne naloge za zagotavljanje vašega maksimalnega udobja in varnosti.

Ugodni servisni paketi za vozila, starejša od štirih let.

SEAT svojim strankam ponuja ugodne servisne pakete za vozila, starejša od 4 let, s katerimi boste močno privarčevali pri vzdrževanju in servisiranju vašega vozila SEAT.

Pakete odlikujejo visokokakovostni originalni nadomestni deli, ki so usklajeni z razvojem serijske izdelave in zagotavljajo najsodobnejšo tehnično raven. Paketi vsebujejo originalne nadomestne dele, storitev vgradnje in dvoletno jamstvo na vgrajene dele. Z izbiro paketa dodatno pridobite še brezplačno asistenco SEAT. Preverite okvirne izračune za dva primera modelov različnih starosti.

SEAT Ibiza (2009-2015)SEAT Leon (2014-2017)
Menjava olja že od 88,83 € Menjava olja že od 102,00 €Menjava olja že od 88,83 € Menjava olja že od 102,00
Servisni pregled z menjavo olja že od 108,35 €Servisni pregled z menjavo olja že od 126,64 €
Zavorne obloge zadaj že od 106,01 €Zavorne obloge zadaj že od 115,51 €
Zavorne oblege spredaj že od 122,26 €Zavorne oblege spredaj že od 127,14 €
Zobati jermen že od 399,46 € Zobati jermen že od 302,20 €Zobati jermen že od 302,20 €
Črpalka hladilne tekočine že od 204,79 €Črpalka hladilne tekočine že od 262,60 €

S servisom se podaljša tudi asistenca SEAT.

Ste vedeli, da z rednim servisiranjem v pooblaščeni servisni mreži SEAT prejmete dodatno brezplačno storitev - Asistenco SEAT? Jamstvo mobilnosti, ki vam ga asistenca SEAT zagotavlja, lahko velja za celo življenjsko dobo vašega vozila in pomeni garancijo kakovostno opravljenih storitev v okviru pooblaščene servisne mreže. Asistenca se podaljšuje z vsakim servisnim pregledom, ki je opravljen na pooblaščenem servisu SEAT v Sloveniji ter v skladu z navodili za uporabo in servisno knjižico.

Za brezskrbno mobilnost vam z Asistenco SEAT v primeru okvare ali nezgode nudimo pomoč dan in noč, doma in v tujini. Pomagamo vam tudi s kratkimi nasveti, kaj storiti v primeru prometne nesreče, in nagrajujemo vašo zvestobo.

Čas za servis?

Poiščite najbližjega pooblaščenega serviserja SEAT in izkoristite ugodnosti, ki vam pripadajo.

Poiščite servis