Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.
DIZAJN

Zelo sodobna privlačnost

SEAT Leon je prejel sodobno, edinstveno obliko, kar mu daje nezamenljivo privlačnost, ki ustreza vsaki dejavnosti. Ker nudi veliko prostora, lahko uživate v najboljših trenutkih življenja in se vsak dan brez težav spopadete z novo nalogo.

ZUNANJI DESIGN

Edinstvena zunanjost

Zunanjost SEAT Leona takoj nagovori. Linije so bile izbrane z največjo skrbnostjo in tako je nastalo aerodinamično, elegantno vozilo, ki mu sprednji in zadnji odbijači dodajo nekaj posebnega.

LED-ŽAROMETI

Osvetlite vsako vožnjo

SPREMEMBA S POMIKANJEM

LED-žarometi SEAT Leona predstavljajo lasten dizajn. V sebi združujejo lepoto v dizajnu, izboljšani tehnologiji in varnosti.

BARVE KAROSERIJE

Popolna izbira barv

Univerzalne barve
Kovinske barve
ALUMINIJASTA PLATIŠČA

Popolnoma elegantna

Popolna dodatna oprema, da ga lahko oblikujete po svojih željah. Z opcijskimi aluminijastimi platišči velikosti od 16 do 18 palcev boste našli tisto pravo.

NOTRANJI DIZAJN

Vstopite

Pri dizajnu notranjosti SEAT Leona smo mislili na vaše sopotnike, toda zlasti na vas. Poleg kakovostnih sedežnih prevlek in velike ponudbe prostora sta na novo zasnovani tudi armaturna plošča, ki je v celoti naravnana na voznika, in osvetljena voznikova konzola. Zaradi ergonomskega dizajna lahko brez težav dostopate do neverjetnih funkcij tega vozila, medtem ko sopotniki na zadnjih sedežih uživajo v udobju.

OBLAZINJENJA

Čas za kakovost

Sedite udobno? Tako tudi mora biti. SEAT Leon je s ponudbo kakovostnih sedežnih prevlek pripravljen na vsako vožnjo. Udobneje potniki v ležerni vožnji ne morejo uživati.

AMBIENTNA OSVETLITEV V RAZLIČNIH BARVAH

Udobje v vsaki barvi

IZBIRA BARVE

Dodajte vsaki vožnji barvo z lučmi za osvetlitev notranjosti v različnih barvah. Našli boste tisto, ki ustreza vašemu vzdušju.

 

OPREMA

XCELLENCE – tako živimo življenje

V SEAT Leonu uživajte življenje s posebnim slogom z nivojem opreme XCELLENCE. Naj bo vsaka vožnja edinstveno doživetje z dodatkom elegance zahvaljujoč kromiranim elementom in edinstvenim podrobnostim.

ARMATURNA PLOŠČA

Ergonomski dizajn za voznika

KROMIRANI DODATKI

Izdelani z majhnimi razkošnimi detajli

ALUMINIJASTA PLATIŠČA

Ekskluzivni dizajn

MREŽA HLADILNIKA

Vpadljivo sodobna oblika

ZADNJE LED-LUČI

Brezhibna harmonija dizajna in tehnike
OPREMA

FR – dinamika v najmanjših podrobnostih

Oprema FR je popolna za športnike med vozniki in v SEAT Leon prinaša še več dinamike. S 17-palčnimi aluminijastimi platišči, ekskluzivnimi sedežnimi prevlekami in usnjenim volanom boste kakovost občutili na lastni koži. S podrobnostmi opreme, denimo aluminijastimi vstopnimi letvami in ekskluzivnimi odbijači, ste lahko prepričani, da boste vedno pozitivno vpadljivi.

PANORAMSKO STREŠNO OKNO

Spustite sonce v vozilo

USNJEN VOLAN

Občutite kakovost

ALUMINIJASTE VSTOPNE LETVE

Vpadljive podrobnosti

LOGOTIP FR

Ekskluzivna izvedba detajlov