Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Enostavna mobilnost
Prihodnost danes
Move & Connect

Prihodnost je povezana.

Tehnologija širi naša obzorja in nas zbližuje. S tehnologijo Full Link in aplikacijo My SEAT ostanemo povezani s tem, kar je najpomembnejše - danes in jutri.

SEAT Full Link

Gibanje naprej, skupaj.

Povezani smo bolj kot kdaj koli prej. Kot vaš pametni telefon in tehnologija Full Link. Tako lahko ostanete v stiku in na tekočem danes in v prihodnosti.

Napredno razmišljanje

Prihodnost danes.

Nekateri preveč razmišljajo o prihodnosti. Pri znamki SEAT iščemo rešitve - danes. Od motorja TGI in tehnologije Full Link do sistema BeatsAudio™ - prihodnost se začenja zdaj.