Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.
Enostavna mobilnost
Prihodnost danes
Full Link

Vaš svet. Povezan.

Enostavna mobilnost pomeni biti povezan. Pogovarjati se s prijatelji in družino, kjer koli ste in kar koli počnete, ter še veliko več. Prav v ta namen smo razvili nove tehnologije. Tako prek pametnega telefona ostanete v stiku na najbolj enostaven in varen način, medtem pa se na cesti zabavate in ste o vsem obveščeni.

Povezljivost

Ostanite povezani na poti.

SEAT Full Link. Gre za sodoben dosežek v tehnologiji povezljivosti, ki je bil zasnovan za prihodnje izzive. Tehnologija, ki je popolnoma integrirana v sistem infotainment znamke SEAT, ponuja široko izbiro interaktivnih funkcij med pametnim telefonom in vsakodnevnimi aplikacijami. Združljivost je odvisna od države, tehnologije Android Auto™, Apple CarPlay™ in MirrorLink™ ter aplikacija SEAT DriveApp™ pa vam omogočajo, da vselej kar najbolje izkoristite potovanje.

MirrorLink™

Tehnologija MirrorLink™ je kot nalašč za voznike, ki želijo biti povezani na enostaven in varen način. Povezuje pametni telefon z operacijskim sistemom Android z vozilom SEAT, zaradi česar se lahko osredotočite samo na cesto. Zaradi velikih ikon so združljive aplikacije enostavne za uporabo in ponujajo več. Več funkcij. Več informacij. Vse na najbolj preprost način.

SEAT Link

Android Auto™

Android Auto™ je Googlov vmesnik za glasovni nadzor, ki je združljiv z različico Androida 5.0 ali novejšo. Je nepogrešljiv za vse uporabnike Androida na cesti. Vse postane intuitivno; prek integriranega zaslona in volana vozila SEAT lahko zlahka vzpostavite interakcijo s storitvami Google in združljivimi aplikacijami.

Apple CarPlay™

iPhone lahko v vozilu znamke SEAT najbolje izkoristite s tehnologijo Apple CarPlay™. Vaše vozilo postane razširitev vaše naprave, saj ima vse funkcije in je interaktivno. Vse, kar potrebujete, je na dosegu roke - naprej volan in integriran zaslon na dotik, z glasom pa lahko upravljate asistentko Siri.

SEAT DriveApp

Z aplikacijo SEAT DriveApp za iOS in Android lahko na udoben način kar najbolje izkoristite svoje vozilo. Preverite stanje vozila in sledite opozorilom, ki vam jih sporoča vaše vozilo SEAT. Vselej bodite obveščeni o datumu programiranega servisa, da zagotovite boljše delovanje vozila. Želite obiskati trgovca? Poiščite pooblaščene prodajalne in servisne delavnice v svoji okolici ali kjer koli drugje.

Prenesite SEAT DriveApp za iOS >

Prenesite SEAT DriveApp za Android >

 

Napredno razmišljanje

Prihodnost danes.

Nekateri preveč razmišljajo o prihodnosti. Pri znamki SEAT iščemo rešitve - danes. Od motorja TGI in tehnologije Full Link do sistema BeatsAudio™ - prihodnost se začenja zdaj.