Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.
DIZAJN

Novo vodi. Preverjeno sledi.

Ko tvegate spremembe, se zgodijo presenetljive stvari. Nova SEAT Arona je naravnana na to, da je drugačna zunaj in znotraj. Brezhibno součinkovanje oblike in funkcije. Narejena za napredek.

Verjamete, da boste kos izzivu?

ZUNANJI DESIGN

Samozavest se vam prilega.

Zakaj bi bili zadržani? Novi SEAT Aroni gre zlasti za to, da izstopa iz množice. LED-žarometi in zadnje LED-luči pomagajo, da vidite in ostajate vidni. Z močnimi poudarki in dinamičnimi linijami lahko delate, kar vam je všeč, in zagotovite, da ste pri tem tudi videti izjemno.

BARVA KAROSERIJE

Zaupajte nagonu.

Univerzalne barve
Kovinske barve
ALUMINIJASTA PLATIŠČA

Cesta pripada vam.

Moč. Lahkotnost. Okretnost. Veste, kam želite. Dosezite cilj s slogom. Če se pridružita še zaščita kolesnega ohišja in izjemen odmik od tal, boste neustavljivi.

NOTRANJI DESIGN

Zahtevno? Dobro.

V življenju pride tudi čas, ko želite nekaj več. Več prostora za svoje potrebe. Več najmodernejših elementov, ki vas podpirajo. Torej, postavite zahteve. Bodite zahtevni. Nova SEAT Arona je opremljena.

Prestavna ročica

Razkošje na dotik

Zaslon

Prevzemite nadzor

Sprednja sedeža

Sedite nad stvarmi

Armaturna plošča

Tvoja nova domena

Komfortni sedeži

Udobje za vse
SEDEŽNE PREVLEKE

Izrezano iz drugih tkanin?

Za vse, ki točno vedo, kaj želijo povedati in kako to želijo povedati. Pokažite to s popolno notranjo opremo. Kajti individualno je vedno bolje kot serijsko, kajne?

 

 

VEČBARVNA AMBIENTNA OSVETLITEV

Vzdušje. Pričarate ga sami.

SPREMEMBA NOTRANJE OSVETLITVE

Življenje je lahko lepo, če sledite svojim nagonom. S pritiskom gumba lahko barvo notranje osvetlitve spremenite glede na počutje.

NOTRANJOST

Pokaže se, da imate lahko vse.

Zravnajte se. Razširite se. Premikajte se. Povabite svojo družino in prijatelje - ali pa se enostavno sami odpravite na pot. V novem mestnem SUV-ju SEAT Arona je dovolj prostora za vse.

PROSTORNINA PRTLJAŽNIKA

Zakaj bi sklepali kompromise?

Včasih je pač treba na pot vzeti tudi velike stvari. Zato ima nova SEAT Arona prostoren prtljažnik s prostornino 400 litrov. Kaj boste naredili s tem? Karkoli želite.