Tehnologija

Vi ste za krmilom.

Sodobna tehnologija za vaše sodobno življenje. Z SEAT Arono ste vedno povezani, da dobite, kar želite in kadar želite. Ne glede na to, kje ste.

9,2-palčni navigacijski sistem

V popolnem ritmu.

9,2-palčni zaslon na dotik z navigacijskim sistemom je v vidnem polju in tako zagotovi boljšo vidljivost, varnejšo vožnjo ter lažji dostop do spletnih medijev.

Parkirna krmilna asistenca

Polavtonomno parkiranje.

Arona skenira parkirišča, da določi najboljšo razdaljo za vzporedno parkiranje ali vzvratno vožnjo na tesne parkirne prostore, nato pa prevzame krmiljenje za popolno pozicioniranje.

Sistem Full Link

Razširitev obzorij.

Pametnejši način za povezovanje sveta. Spremljajte vse svoje naprave in povežite celo glasbene sezname predvajanja, ne da bi pogled odvrnili s ceste.

Beats Audio

Mogočni zvoki navdihujejo velika dejanja.

Beats Audio® s 7 vrhunskimi zvočniki, impresivnim nizkotoncem za skladbe s poudarjenimi basi in zmogljivim ojačevalnikom s 300 W za maksimalno čistost zvoka pri vseh seznamih predvajanja.

Indukcijski polnilnik

Poživite svojo vožnjo.

Pametni telefon preprosto položite na indukcijski polnilnik in ga brezžično napolnite.

Ali želite izvedeti več o SEAT Aroni?

Poraba goriva 5,3-7,1 l/100 km. Emisije CO₂ 102-161 g/km.

Slike so simbolične.

Asistenčni sistemi so dodatne elektronske naprave v motornih vozilih, ki vozniku pomagajo v določenih voznih situacijah. Vendar so ti sistemi podvrženi fizikalnim in sistemskim omejitvam in voznika ne odvezujejo odgovornosti, da upravlja svoje vozilo. V navodilih za uporabo preberite (pred prvo vožnjo), v kolikšni meri vas asistenčni sistem podpira.