Spletna stran SEAT za zagotavljanje nemotene in izboljšane uporabniške izkušnje uporablja piškotke.
Sprejmi in nadaljuj.
TEHNOLOGIJA

Vedno poskušajte. Nadzor je v vaših rokah.

Karkoli želite, kdajkoli želite, kjerkoli že ste. Nova SEAT Arona ima tehniko, s katero boste ostali povezani in ki lahko prevzame nadzor zahvaljujoč sistemu Full Link, sistemu zaklepanja in zagona brez ključa KESSY, ambientni osvetlitvi in brezžičnemu polnilniku. Navadite se, da boste imeli glavno besedo.

BREZŽIČNI POLNILNIK Z INTEGRIRANO GSM-ANTENO

Svet ne miruje.

Ko ste na poti, morate imeti dostop do omrežja, da lahko opravite različne zadeve. Enota Connectivity Box in brezžični polnilni sistem olajšata stalno polnjenje baterije naprave. Integrirana GSM-antena omogoča stalen dostop do signala.

8-PALČNI ZASLON S TEHNOLOGIJO FULL LINK

Zdaj vas nič več ne more zaustaviti.

Povežite vse, kar imate radi, povsod in vedno s tehnologijo SEAT Full Link in 8-palčnim zaslonom. Delite, poslušajte in navigirajte z vmesniki Car Play™, Android Auto™ oz. Mirror Link™. Če je vse vaše življenje na dosegu rok, samo nebo predstavlja mejo.

TEHNIČNE ZNAČILNOSTI

Uberite svojo pot.

SISTEM ZAKLEPANJA IN ZAGONA BREZ KLJUČA KESSY

Kdo ima še čas za ključe? Zaposleni ste s tem, da iščete nove poti. Približajte se svoji novi SEAT Aroni in sistem KESSY bo samodejno odklenil vozilo. Motor preklopi v stanje pripravljenosti, vi pa morate samo pritisniti zagonski gumb in že se lahko odpeljete. To je vse.

BEATSAUDIO™

Kaj vas zanima? Klasična glasba? Jazz? Morebiti big beat? Sistem BeatsAudio™ z ojačevalnikom 300 W, šestimi zvočniki in visokokakovostnim globokotonskim zvočnikom ima pod nadzorom vse, kar vam je všeč. Nastavite glasnost na polno.

SENZOR ZA DEŽ IN SENZOR OSVETLJENOSTI

Vozite v spreminjajočih se pogojih? Senzorji za dež in senzorji osvetljenosti v novi SEAT Aroni samodejno ugotovijo, kdaj je treba vklopiti brisalce ali zasenčiti žaromete pri prometu iz nasprotne smeri. Tako imate več časa za to, kar dejansko morate početi.

NOTRANJOST VISOKE KAKOVOSTI

Prevzemite vodenje. Z lahkoto.

NAPREJ

Ko sedite za volanom, morate imeti vse pod nadzorom. Denimo tlak v pnevmatikah in porabo goriva. Zaznavanje utrujenosti voznika in parkirni sistem. Vse je jasno in natančno prikazano na armaturni plošči.

 

VOZNI PROFILI SEAT (SEAT DRIVE PROFILE)

Ali želite še bolj pospešiti?

Kdo želi poslušati, kako naj vozi? Vozni profili SEAT se prilagodijo vašemu slogu vožnje. Več moči? Bolj togo vzmetenje? Sport ali Eco? Vaša Arona je tako posebna, kot ste posebni vi. Prijetno vožnjo!