Pravi trenutek za ugodno izbiro.

Čeprav ima prav vsak dan 24 ur, ni nujno, da so si tudi povsem podobni. Zato smo za vas pripravili posebno ponudbo SEAT Leona in Leona SP, ki vas bo spodbudila, da začnete povsem drugače gledati na dneve in poti pred vami.

SEAT Leon

Pravi trenutek za presenetljivega Leona.

Ko si zaželimo popestritve, je ključno najprej odgovoriti na vprašanje: kje začeti? Naš odgovor je, da izberite nekaj, kar vas bo navdahnilo za vse nadaljnje odločitve. Ponujamo pa tudi konkreten predlog: odločite se za SEAT Leona, ki je vaš že od 19.199 €*.

Že pred prvim kilometrom lahko poskrbite, da bodo vaše poti brezskrbne, zato vam poleg 4-letnega jamstva podarjamo še dodatno leto. Skupaj kar 5 let jamstva za vaše izbrano vozilo SEAT.

Leon vedno izstopa. Recimo z neprekinjenim pasom luči na zadku, ambientalno osvetlitvijo po celotni notranjosti vozila in opozarjanjem na odprta vrata ter mrtve kote.

SEAT Leon SP

Pravi trenutek za dinamičnega Leona SP.

Ste vedeli, da se Zemlja vrti s hitrostjo 1670 km/h? Lahko bi rekli, da Zemlja obožuje športno vožnjo. Če pa si je zaželite še malo več, vendar pri nekoliko nižjih hitrostih in z izjemnimi varnostnimi sistemi, je za vas kot naročen SEAT Leon SP že od 20.499 €*.

Že pred prvim kilometrom lahko poskrbite, da bodo vaše poti brezskrbne, zato vam poleg 4-letnega jamstva podarjamo še dodatno leto. Skupaj kar 5 let jamstva za vaše izbrano vozilo SEAT.

Leon SP se odlično znajde vsepovsod tudi zahvaljujoč asistenci za preprosto parkiranje tudi na najtesnejših parkirnih mestih ter aplikaciji SEAT CONNECT za nemoteni stik s svetom.

*Cena vozila že vključuje bonus v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 1.500 EUR z DDV do katerega je leasingojemalec upravičen, v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu vozila z družbo Porsche Leasing SLO, d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, Podružnica v Sloveniji in permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.), pod pogoji akcije SEBON_2_24/SEBON_FIX_2_2024.

Ponudba traja do 31. 5. 2024 oz. do odprodaje zalog. Vozila so na voljo v omejenih količinah. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila.