Pravi trenutek za osvežitev rutine.

Čeprav ima prav vsak dan 24 ur, ni nujno, da so si tudi povsem podobni. Zato smo za vas pripravili posebno ponudbo SEAT Leona in Leona SP, ki vas bo spodbudila, da začnete povsem drugače gledati na dneve in poti pred vami.

SEAT Leon

Pravi trenutek za presenetljivega Leona.

Ko si zaželimo popestritve, je ključno najprej odgovoriti na vprašanje: kje začeti? Naš odgovor je, da izberite nekaj, kar vas bo navdahnilo za vse nadaljnje odločitve. Ponujamo pa tudi konkreten predlog: odločite se za SEAT Leona, ki je vaš že od 19.699 €*, s kaskom za 1 €/mesec** in bonom za zimske pnevmatike v višini 250 €***. 

Najprej nam bo SEAT Leon predstavil nekaj osnov o tem, kako izstopati. Recimo z učinkovitimi žarometi Full LED spredaj in zadaj ter neprekinjenim pasom luči na zadku. Zaokroženost pa se nadaljuje tudi znotraj             - z ambientno osvetlitvijo LED Wraparound po celotni notranjosti vozila. Še več, voznika opozarja tudi na odprta vrata in mu pomaga preverjati mrtve kote.

SEAT Leon SP

Pravi trenutek za dinamičnega Leona SP. 

Ste vedeli, da se Zemlja vrti s hitrostjo 1670 km/h? Lahko bi rekli, da Zemlja obožuje športno vožnjo. Če pa si je zaželite še malo več, vendar pri nekoliko nižjih hitrostih in z izjemnimi varnostnimi sistemi, je za vas kot naročen SEAT Leon SP že od 20.999 €*, s kaskom za 1 €/mesec** in bonom za zimske pnevmatike v višini 250 €***.

Med športno vožnjo je dobro imeti vse na dlani - tudi v mestu. Za to poskrbi parkirna krmilna asistenca Park Assist, ki s kamero za vzvratno vožnjo za preprosto parkiranje tudi na najtesnejših parkirnih mestih. Vse pa lahko upravljate tudi z aplikacijo SEAT CONNECT za upravljanje vašega vozila ter nemoten stik s svetom ne glede na lokacijo.

*Cena vozila že vključuje bonus v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 1.000,00 EUR z DDV do katerega je leasingojemalec upravičen, v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu vozila z družbo Porsche Leasing SLO, d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, Podružnica v Sloveniji in permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.), pod pogoji akcije SEBON_02_2023 . Cena velja za model SEAT Arona Hola! Ateco Hola! in Tarraca Hola!.

**Permanentno Porsche Kasko zavarovanje za 1 EUR/mesec velja 1. leto, če bo zavarovanje v veljavi vsaj 2 leti.

***Bon za zimske pnevmatike v višini 250 € velja za nakup zimskih pnevmatik iz zimske ponudbe dopolnilne opreme SEAT.

 

Ponudba traja do 31. 12. 2023 oz. do odprodaje zalog. Vozila so na voljo v omejenih količinah. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila.