Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Enostavna mobilnost
Prihodnost danes
Move & Live

Sanjajte. Naj bodo sanje vaše. Zdaj.

Prihodnost ne pomeni mirovanja. Pomeni ples, smeh in sanje. Pomeni užitek v vsakem trenutku, ki se začenja zdaj.

BeatsAudio™

Nastavite glasnost na polno. Občutite ritem.

S sistemom BeatsAudio™ boste vedno nastopili na veliki sceni. Kakovosten avdiosistem, ki ustvarja naraven, fenomenalen zvok. Ste pripravljeni pritisniti "Play"?

Amazon Alexa

Iščete prave odgovore?

Alexa je glasovna storitev družbe Amazon, ki deluje po načelu umetne inteligence. Zdaj je na voljo v vseh vozilih SEAT.

Amazon, Alexa in vsi sorodni logotipi so blagovne znamke družbe Amazon.com, Inc. ali njenih povezanih družb. Aplikacija SEAT Media Control with Amazon Alexa je na voljo v Združenem kraljestvu, Nemčiji, Italiji, Španiji in Franciji.

Napredno razmišljanje

Prihodnost danes.

Nekateri preveč razmišljajo o prihodnosti. Pri znamki SEAT iščemo rešitve - danes. Od motorja TGI in tehnologije Full Link do sistema BeatsAudio™ - prihodnost se začenja zdaj.