Polnjenje doma.

Z domačo polnilno postajo SEAT boste polnili najhitreje in najbolj udobno. Vozilo lahko, če polnilnice ni na voljo, priključite tudi v običajno vtičnico.

Polnilna postaja SEAT

Zakaj si je smiselno namestiti domačo polnilno postajo?

Takojšnje in preprosto polnjenje doma, ki je ob tem še veliko hitrejše. Naše polnilnice SEAT prinašajo vrsto prednosti pri polnjenju doma:

 

  • Upravljanje: preprečite električno preobremenitev in ustrezno nastavite največjo moč.

  • Program: polnite v času nižje tarife in prihranite pri stroških električne energije.

  • Oddaljeni dostop: upravljajte polnjenje s telefona preko aplikacije Seat Easy Charging (aplikacija je združljiva s polnilnima postajama SEAT Connect in SEAT Charger Pro).

Modeli

Izberite polnilnico SEAT, ki najbolje ustreza vašim potrebam.

SEAT Charger

Najboljša rešitev za varno, enostavno in hitro polnjenje. Na voljo za 1-fazno do 3-fazno AC polnjenje z močjo do 11 kW.

SEAT Charger Connect

Dostopajte do polnilnice, povezane v vaše domače omrežja in v splet ter upravljajte njene funkcionalnosti na daljavo. Uporabite aplikacijo SEAT Easy Charging, da preverite delovanje in podatke s svojega pametnega telefona telefonom.

SEAT Charger Pro

Charger Pro ima enake lastnosti kot SEAT Charger Connect, a z dodatnim LTE modulom za dodatno povezljivost in certificiran merilnik MID za merjenje porabe.

Vsakodnevno polnjenje

Polnjenje z izmeničnim tokom AC.

Najpogostejši in cenovno najbolj ugoden način za vsakodnevno polnjenje je polnjenje z izmeničnim tokom. V vaše vozilo vgrajeni polnilnik pretvarja izmeničnega tok iz polnilne postaje v enosmerni tok za baterijo. Električna energija se tako shrani v baterijo vozila, ki se tako napolni za uporabo.

Navodila

Uporaba na pravi način.

1. korak

Odprite pokrov polnilnega priključka na vozilu.

2. korak

Snemite polnilni vtič s stenskega držala.

3. korak

Priključite polnilni vtič v vozilo.

4. korak

S pomočjo aplikacije se prijavite na polnilno postajo in jo odklenite (samo Charger Connect ali Charger Pro).

 

5. korak

Vozilo je pripravljeno za polnjenje.

6. korak

Postopek polnjenja se začne.

Vse na enem mestu.

MOON

Lahko pa izberete tudi izdelke in storitve znamke MOON, ki pokriva celotno področje električne mobilnosti in energije zanjo. Doma, v službi ali na poti. Poiščite najboljšo rešitev MOON za polnjenje električnega vozila doma ali v službi in uporabite storitev MOON charge za polnjenje na poti.

Brezskrbno polnjenje električnih vozil v Sloveniji in tujini

Sistem MOON charge za polnjenje električnih vozil omogoča uporabo več kot 150 polnilnih postaj v Sloveniji, ki so vključene v mrežo MOON charge in partnerske mreže.

V mreži MOON chargeje trenutno več kot 150 hitrih DC polnilnih postaj ter klasičnih AC polnilnih postaj, ki zagotavljajo optimalno pokritost za brezskrbno vožnjo po Sloveniji. V kratkem načrtujemo vklop dodatnih 200 polnilnic v Sloveniji in več kot 100 polnilnih postaj na Hrvaškem.

Storitev omogočata PORSCHE SLOVENIJA, d.o.o in PORSCHE Finance Group Slovenija. Na voljo je članom programa ugodnosti Porsche Group Card, ki imajo plačilno kartico PGC. 

Plačevanje poteka preko mesečnih obračunov, storitev je brez mesečne naročnine!

V program se lahko včlani kdorkoli, ne glede na znamko vozila. Članstvo je brezplačno in ga lahko uredite z nekaj kliki:

Včlanite se v program ugodnosti PORSCHE Group Card > 

Tudi pridobitev plačilne PGC kartice je brezplačna, ravno tako zanjo ni potrebno plačevati članarine. 

Več o plačilni kartici PGC >

Mobilna aplikacija omogoča enostavno iskanje in uporabo električnih polnilnic ter transparentno spremljanje vaših preteklih polnjenj. Plačevanje poteka preko mesečnih obračunov, nad katerimi imate prav tako pregled v mobilni aplikaciji.

Več informacij >

Želite več informacij o polnjenju vozila na poti?