Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Usojeno nam je nekaj več

1970-a

Inovacije, ki presegajo čas. Proizvodnja doseže tri milijone in vrhunski tehnični center v Martorellu odpre svoja vrata.

1973

Limuzina SEAT 132, SEAT 1430 in posebni SEAT 1600 pozdravijo svet. Začne se gradnja novega tehničnega centra.

1974

Vozilo številka dva milijona je razlog za slavje. Zgrajeni so novi objekti v Pamploni, ki utirajo pot še več neverjetnim izkušnjam.

1975

SEAT 1200 Sport je prva drzna stvaritev našega novega objekta za raziskave in razvoj, tehničnega centra v Martorellu.

1976

Ni časa za upočasnitev. Po začetku prodaje vozila SEAT 128 dosežemo nov mejnik z vozilom številka tri milijone.

1979

Prvi svoje vrste, SEAT Ritmo, navdahne naslednje desetletje dizajna. S podporo novih objektov v mestu El Prat de Llobregat.