Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Desetletje sprememb

1960-a

Čas je za več. SEAT 850 premika meje. Naraščajoče povpraševanje premika meje, s čimer proizvodnja preseže milijon vozil.

 

1963

Vrhunski SEAT 1500 zamenja SEAT 1400 v luksuznem segmentu. Časi se spreminjajo in mi se spreminjamo z njimi.

1964

Z ustanovitvijo novega sedeža v Madridu se še naprej premikamo navzgor in naprej.

1965

Pripravljeni smo na raziskovanje novih trgov. Prva vozila za simbolični izvoz se podajo na ceste v Kolumbiji.

1966

Prostorni SEAT 850 pride v ospredje. Več udobja. Večji motor. Na voljo v 5-vratni in športni različici ter kot kabriolet.

1968

Naredite prostor za SEAT 124, inovativno in izjemno veliko limuzino. Veličastno desetletje se zaključi s proizvodnjo več kot milijona vozil.