Dobrodošli v džungli vsakdana.

Opremite se za vse vrste doživetij - od iskanja bližnjic v jutranjih urah pa do novih avantur v nočnem času. Za začetek pa najprej preverite ugodno ponudbo SUV vozil na zalogi - SEAT Arona, Ateca in Tarraco vas že pričakujejo, da vas popeljejo skozi džunglo, ki ji danes pravimo kar »vsakdan«.

SEAT Arona

Arona. Za urbano džunglo vsakdana.

 

Bodite opremljeni za vsa doživetja ne glede na to, kje se nahajate - v urbani džungli ali pri raziskovanju kočevskega pragozda. Izberite SEAT Arono, ki je lahko vaša že od 19.399 *, kaskom za 1 €/mesec** in bonom za zimske pnevmatike v višini 300 €***. 

 

Navdušila vas bo z dinamičnim slogom in vsestransko zmogljivostjo, ki jo dopolnjuje drzna zunanjost. Ponoči zasije z žarometi Full LED in osvetljenimi šobami za zrak, podnevi pa s prepoznavnimi linijami in 18-palčnimi aluminijastimi platišči.

SEAT Ateca

Ateca. Za družinsko džunglo vsakdana.

Z najnovejšo tehnologijo je lahko vsaka vožnja popolnoma udobna.

Ostanite povezani v vsakem trenutku in upravljajte pametni telefon prek infotainment zaslona - s tehnologijo Full Link. Še več, telefon lahko napolnite kar med vožnjo - povsem brez kablov. Za lažjo navigacijo pa je z vami 10,25-palčni zaslon digitalnega kombiniranega instrumenta Digital Cockpit SEAT. Da boste med vožnjo imeli vedno vse pod nadzorom, pa bo poskrbela asistenca za vožnjo Travel Assist, ki s pritiskom na gumb združi tempomat z avtomatskim uravnavanjem razdalje ACC in asistenco za ohranjanje smeri na voznem pasu Lane Assist. 

 

SEAT Tarraco

Tarraco. Za sodobno džunglo vsakdana. 

Varnost je vedno na prvem mestu - od prvega trenutka za volanom do zadnjega zavoja na domače parkirišče. 

Zahvaljujoč najsodobnejšim varnostnim sistemom ste pripravljeni na naslednjo dogodivščino. Opozorilo na prečni promet zadaj Rear Cross Traffic Alert vam nudi pomoč pri vzvratnem parkiranju, ko druga vozila ali ovire prečkajo pot ali se približujejo iz mrtvega kota. Pri vožnji pa vam z vgrajeno sprednjo kamero  SEAT Digital Cockpit omogoči, da na zaslonu digitalnega kombiniranega instrumenta spremljate omejitve hitrosti in prehitevanja.

Prostorni. Popolnoma opremljeni.

Vse, kar potrebujete.

Brezžično polnjenje.

V brezžični polnilnik pametnih telefonov Connectivity Box lahko vstavite pametni telefon in uživate v brezžičnem polnjenju.

Enostavno parkiranje.

Parkirna krmilna asistenca Park Assist vas samodejno usmerja, kamera Top View pa na zaslonu infotainment sistema kaže jasno sliko dogajanja za vami.

Asistenčni sistemi za vožnjo.

Napredni sistemi, kot je asistenca za vožnjo Travel Assist, polavtonomno zaznavajo dela na cesti in ustrezno prilagodijo hitrost vozila.  

Varnost.

Asistenca pred trkom Pre-Crash zategne varnostne pasove, zapre okna in v kombinaciji s funkcijo e-Call celo vzpostavi stik z reševalnimi službami.

*Cena vozila že vključuje bonus v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 1.000,00 EUR z DDV do katerega je leasingojemalec upravičen, v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu vozila z družbo Porsche Leasing SLO, d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, Podružnica v Sloveniji in permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.), pod pogoji akcije SEBON_02_2023 . Cena velja za model SEAT Arona Hola! Ateco Hola! in Tarraca Hola!.

**Permanentno Porsche Kasko zavarovanje za 1 EUR/mesec velja 1. leto, če bo zavarovanje v veljavi vsaj 2 leti.

***Bon za zimske pnevmatike v višini 300 € velja za nakup zimskih pnevmatik iz zimske ponudbe dopolnilne opreme SEAT.

 

Ponudba traja do 31. 10. 2023 oz. do odprodaje zalog. Vozila so na voljo v omejenih količinah. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila.