Pravi trenutek za razigrano Ibizo.

 

Ste si kdaj želeli, da bi v trenutku prekinili dnevno rutino? Nič lažjega, le izkoristite pravi trenutek. Za začetek odpeljite SEAT Ibizo že od 14.699 €* z bonom za zimske pnevmatike v višini 200 €** in kaskom za 1 €/mesec***.

Obiščite najbližji salon vozil SEAT in izkoristite posebno ponudbo!

Včasih je nepozabna že vožnja sama - sploh v družbi dobrih prijateljev in v pravem ambientu, ki ga lahko ustvari le prava glasba. Za slednjo poskrbi BeatsAudio zvočni sistem, za varnost kamera za vzvratno vožnjo, za zanesljivo navigacijo 9,2-palčni zaslon na dotik in za brezhibno delovanje sistem za povezovanje Full link.

 

*Cena vozila že vključuje bonus v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 1.000,00 EUR z DDV do katerega je leasingojemalec upravičen, v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu vozila z družbo Porsche Leasing SLO, d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, Podružnica v Sloveniji in permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.), pod pogoji akcije SEBON_02_2023. Cena velja za model SEAT Arona Hola!

** Permanentno Porsche Kasko zavarovanje za 1 EUR/mesec velja 1. leto, če bo zavarovanje v veljavi vsaj 2 leti.

***Bon za zimske pnevmatike v višini 200 € velja za nakup zimskih pnevmatik iz zimske ponudbe dopolnilne opreme SEAT. 

Ponudba traja do 31. 12. 2023 oz. do odprodaje zalog. Vozila so na voljo v omejenih količinah. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila.