Pravi trenutek za razigrano Ibizo.

Ste si kdaj želeli, da bi v trenutku prekinili dnevno rutino? Nič lažjega, le izkoristite pravi trenutek. Za začetek odpeljite SEAT Ibizo TSI že od 16.999 €*.

Že pred prvim kilometrom lahko poskrbite, da bodo vaše poti brezskrbne, zato vam poleg 4-letnega jamstva podarjamo še dodatno leto. Skupaj kar 5 let jamstva za vaše izbrano vozilo SEAT.

SEAT Ibize pa ne priporočamo le mi, temveč se temu pridružujejo tudi slovenski avtomobilistični strokovnjaki, saj so jo razglasili za zmagovalko testa PRIMA, ki je ocenjeval najboljši nakup vozila do 20.000 €.

Obiščite najbližji salon vozil SEAT in izkoristite posebno ponudbo!

Ibiza je vedno za zabavo. Za varnost poskrbi kamera za vzvratno vožnjo, z zaslonom na dotika pa za zanesljivo navigacijo vsepovsod.

    *Cena vozila že vključuje bonus v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 1.500 EUR z DDV do katerega je leasingojemalec upravičen, v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu vozila z družbo Porsche Leasing SLO, d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, Podružnica v Sloveniji in permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.), pod pogoji akcije SEBON_2_24/SEBON_FIX_2_2024.

    Ponudba traja do 31. 5. 2024 oz. do odprodaje zalog. Vozila so na voljo v omejenih količinah. Uvoznik si pridržuje pravico do sprememb cen, opreme in ostalih podatkov brez predhodnega obvestila.