Ateca

Preizkusno trčenje Euro NCAP
Preizkusno trčenje Euro NCAP

Najvišja ocena, ki jo lahko vozilo prejme na preizkusnih trčenjih v okviru evropskega programa ocene varnosti novih avtomobilov (European New Car Assessment Programme).

Prostornina prtljažnika
485l
Prostornina prtljažnika
485l

Prostoren prtljažnik s prostornino do 485 litrov za vse, kar potrebujete.

Po želji s
4Drive
Po želji s
4Drive

Zanesljiv štirikolesni pogon za izjemen oprijem tudi na najzahtevnejših poteh.

Dizajn

Suveren nastop

SEAT Ateca se v vsakdanjiku samozavestno predstavlja z jasnim in dinamičnim slogom, ki ga črpa iz zelo vpadljivih linij. Notranjost je bila oblikovana tako, da dnevna rutina postane užitek, poln doživetij. Od ergonomsko oblikovane sredinske konzole do prostorne notranjosti - s tem SUV-jem bo vsakdanjik presegel vsa pričakovanja. Zdaj lahko naredite korak naprej z SEAT Ateco FR, ki nudi zmogljivost in kanček športnosti. Vsa vaša vsakdanja pričakovanja bo presegla z dinamičnim štirikolesnim pogonom.

Podrobnosti

Čudovito v malem

Vsi zunanji in notranji detajli SEAT Atece so usklajeni tako, da vašemu vsakdanjiku podelijo posebno privlačnost. Zaradi inovativnih tehnologij in vpadljivega dizajna SUV-ja običajno postane izjemno.

19-palčna platišča

Lažja, bolj privlačna in bolj zmogljiva.

Zadnje linije

Značilen dizajn, nedvomno SEAT.

Naravnano na voznika

Ergonomsko oblikovana sredinska konzola.

LED-žarometi

Brezhibna kombinacija oblike in funkcije.

Tehnologija

Pametne ideje.

Naredite najboljše iz dnevne rutine - z napredno tehnologijo, ki zagotavlja omrežno povezana in sproščena doživetja vožnje v mestu. Zahvaljujoč tehnologiji SEAT Full Link lahko pametni telefon povežete z vozilom ter tako tudi med vožnjo udobno in varno uporabljate vse aplikacije. Pri tem brezžični polnilnik poskrbi, da je vaš pametni telefon tudi na poti vedno pripravljen na delovanje.

Tehnologija

SEAT 4DRIVE

S tehnologijo s štirikolesnim pogonom 4Drive ste vedno varno in sproščeno na poti - v vsakem vremenu in na vsakem terenu. Aktivirajte vozna načina Off-Road in Snow - in naj dnevne vožnje postanejo preprosto čudovite.

Varnost

Varnost v cestnem prometu.

Predvidevanje med vožnjo zlasti v mestu pripomore k večji varnosti v cestnem prometu. Pri tem vas od zdaj pri speljevanju in zaviranju v gostem prometu podpira sistem za pomoč pri zastojih Traffic Jam Assist*, zaradi funkcije zaznavanja mrtvega kota z opozorilom ob prečkanju zadaj (Blind Spot Detection + Rear Cross Traffic Alert) pa je vsaka vožnja še varnejša.

*Na voljo le v kombinaciji z menjalnikom DSG.

Močna in varčna

Učinkovitost z dobrim počutjem

Vaša vsakdanja pot na delo bo postala užitek. SEAT Ateca namreč prepriča z neverjetno varčnostjo in izjemno močjo. Veselite se zmogljivih motorjev z nizko porabo, močjo do 140 kW (190 KM) in prav tako dinamičnega kot natančnega užitka pri vožnji na vsakem terenu.

Dopolnilna oprema.

Priročni vsakdanji pomočniki.

Z veliko izbiro opreme lahko SEAT Ateco brezhibno prilagodite potrebam. Ne glede na to, ali gre za transportne rešitve ali preprosto za več udobja - za vaše želje ni omejitev.

Prejemnik nagrade

"Best Buy Car of Europe 2017"

SEAT Ateca je prejela eno najprestižnejših nagrad v avtomobilski industriji, nagrado "Best Buy Car of Europe 2017".
31 strokovnih novinarjev je za zmagovalca izbralo prvi SUV znamke SEAT.

Servis

V najboljših rokah

Želimo, da s svojim vozilom SEAT Ateca neomejeno uživate. Sem spada tudi naš učinkovit servis najboljše kakovosti. In dober občutek, da ste vi in vaše vozilo v dobrih rokah.

Želite izvedeti več o SEAT Ateci?